P. Pašek 31. (p.)
V. Totzauer 50.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná favorita nezaskočila


Branky


31. P. Pašek (p.) , 50. V. Totzauer - 6. D. Máj
0

Druhý s předposledním, takový byl víkendový souboj mezi domácí Dýšinou a hosty z Letné. Nepříliš dobrá pozice hostů je nutí jít do každého utkání s cílem bodovat. Jenže ani domácí si nemohou dovolit ztrácet, protože ač ztrácí již relativně hodně bodů, je boj o celkové vítězství stále otevřený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání nabralo již od úvodu pořádný spád. Hosté si vytvořili převahu, která brzy vyústila v první branku zápasu. V šesté minutě se po závaru v šestnáctce domácích odrazil míč na roh velkého vápna k Daliborovi Májovi, který se do balónu krásně opřel a z voleje na zadní tyč perfektně umístil kulatý nesmysl. Hostům trochu pokazilo radost zranění Růžičky, který musel již v sedmnácté minutě střídat. Fanoušků domácího týmu přišlo celkem dost a ve 31. minutě se mohli poprvé zaradovat. V 31. minutě se faulu ve vápně dopustil Gärtner a dýšinský kanonýr Petr Pašek se z bílého puntíku nemýlil. V první půli stojí za zmínku dvě velké brankové příležitosti hostujícího Milana Štádlera, nejprve mohl rozvlnit síť po samostatném úniku ze strany a po druhé hlavou po rohovém kopu. Ani jedna střela ale nemířila do prostoru tří tyčí. Další rána pro Letnou přišla pět minut před poločasem, kdy pro zranění musel střídat už druhý hráč, tentokráte to byl právě Milan Štádler.

Do druhého poločasu vstoupila Dýšina skvěle, již v 50. minutě dostal míč za obranu Vlastimil Totzauer a umístěnou střelou dostal svůj tým do vedení. Hra se poté přelévala ze strany na stranu, hosté chtěli srovnat, ale vyložená gólovka se nekonala. Domácí tým tedy dotáhl zápas do zdárného konce a z utkání si odnáší velmi cenné a ubojované tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Michal Ježek (trenér): Bylo to velmi vyrovnané utkání, se šťastným koncem pro nás. O ten jeden gól jsme asi byli lepší.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Gärtner (hráč): Z počátku utkání jsme měli převahu, dali jsme první gól, od soupeře hrozil jenom Pašek. Po dvou gólech byla trochu v tlaku Dýšina. Museli jsme střídat tři hráče pro zranění a ve druhém poločase to byl fotbal vcelku vyrovnaný.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] , V. Nový [-] , P. Bruj [-] , P. Kolář [-] - V. Muzika [-] (73. J. Koutník [-] ) , T. Křen [-] (59. J. Soroka [-] ) , V. Šedivec [-] , V. Totzauer [-] , J. Chaloupka [-] - P. Pašek [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
J. Baranský [-] - J. Horčík [-] - M. Geiger [-] (57. J. Diviš [-] ) , Z. Soukup [-] , J. Gärtner [-] - V. Svoboda [-] , S. Žák [-] , M. Smolák [-] , M. Štádler [-] (40. M. Šampalík [-] ) , D. Máj [-] , L. Růžička [-] (17. Z. Cimbota [-] )

ŽK: 38. V. Muzika , 65. P. Pašek - 19. M. Štádler , 22. S. Žák , 31. M. Geiger , 47. D. Máj , 65. J. Gärtner , 88. V. Svoboda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - HAČKA Jakub, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.