3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč si poradila se Smíchovem


Branky


29. P. Musil , 52. K. Kazda , 88. K. Kazda - 42. P. Ouda , 74. L. Konárek
0

Toto utkání nám nabídlo mnoho pěkných fotbalových akcí a zvratů. Domácí dvakrát vedli, hosté dvakrát srovnali, na třetí zásah Zruče však hosté nenašli odpověď a nakonec si ze Zruče neodvezli ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj sousedů v tabulce předpovídal, že se bude jednat o utkání, které nemá favorita. Smíchov má lepší ofenzívu, Zruč zase defenzívu, ale na tomto utkání to nebylo vůbec znát, neboť jako první šla do vedení právě Zruč. Ve 29. minutě domácí kopali roh, Pavel Musil předskočil v hlavičkovém souboji Houšku a balón poslal nechytatelně do sítě. Utkání se přelévalo ze strany na stranu a branka mohla padnout na obou stranách, za domácí mohl vsítit gól Hojer, za hosty zase Konopík. Až pár minut před koncem poločasu se hostům podařilo vyrovnat. Tobrman poslal do vápna střílený centr, který si na druhé straně zpracoval Pavel Ouda, potáhl míč na levou nohu a střelou na bližší tyč překonal brankáře. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Do druhého poločasu vystřídal Karel Kazda, což se ukázalo jako rozhodující pro další průběh zápasu, neboť právě on byl mužem, který vrátil domácím vedení. Stalo se tak v 52. minutě když se dostal do úprku a svou gólovou střelu poslal pěkně k tyči. Jenže i na tento zásah našli smíchovští odpověď. V 74. minutě se po pěkné kombinaci dostal do zakončení Lubomír Konárek a svou střelu umístil přesně. Jenže tu byl stále již jednou zmiňovaný Karel Kazda, který se v 88. minutě dostal do úniku, obehrál brankáře, poté ještě obránce a svůj útočný výlet zakončil do prázdné brány a již mohu prozradit, že se jednalo o gól vítězný.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Luděk Roubal (trenér): Byl to bojovný zápas, kvalitní soupeř, který byl rozhodně mladší než by, takže utkání bylo hodně běhavé. Nám přišli pomoct dva lidi z áčka, hra ale byla celkově vyrovnaná. Na konci nás soupeř zatlačil, ale my jsme dali gól na 3:2 a tím jsme rozhodli. Celkově mohu říci, že to byl hodně kvalitní zápas.

SK Smíchov Plzeň
David Tobrman (hráč): Do utkání jsme nevstoupili příliš dobře, soupeř využil našeho zaváhání a po rohu šel do vedení. My jsme se ale nevzdali, dokázali jsme na gól odpovědět a stejnou situaci jsme si zopakovali i ve druhém poločase. Soupeř byl ale nakonec o jednu branku šťastnější.



Sestavy


TJ Zruč B
V. Klik [-] - M. Trnka [-] - Z. Hojer [-] , P. Záhořík [-] (46. T. Jelínek [-] ) , O. Mašek [-] , P. Musil [-] , J. Trnka [-] (82. J. Mastný [-] ) , V. Mařík [-] , K. Trnka [-] (46. K. Kazda [-] ) , P. Hucl [-] (73. M. Klail [-] ) , T. Valenta [-]

SK Smíchov Plzeň
J. Mudra [-] - M. Rubricius [-] , L. Konárek [-] , D. Tobrman [-] (60. L. Bajtoš [-] ) , P. Konopík [-] , L. Houška [-] , M. Korec [-] , K. Fajfrlík [-] , P. Ouda [-] , F. Baštář [-] , J. Ostrolucký [-]

ŽK: 67. P. Hucl , 68. T. Jelínek , 83. O. Mašek , 84. P. Musil - 62. L. Konárek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - JEŽEK Petr, HAČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.