J. Nosek 73.
2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj ze spodku tabulky příliš krásy nenabídl


Branky


0

Spoje s Vodními stavbami, tento souboj nám nabídlo sedmnácté kolo a podle umístění obou mančaftů v tabulce bylo jasné, že se nebude jednat o nějakou přestřelku, neboť každý bod v cestě za záchranou bude důležitý, takže bylo jasné, že obrany budou velet hře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fakt, že se bude jednat o spíše bojovné utkání bylo jasné již od prvních minut. Obzvláště v prvním poločase se jednalo vyloženě o boj, převážně ve středu hřiště, bez výraznějších šancí, které by stály za zmínku. Ale ani jednomu z týmů to nemůžeme příliš zazlívat, spodek tabulky dělí pár bodů, takže každý bod může být důležitý, obzvláště při konfrontaci s přímým soupeřem o udržení. První pětačtyřicetiminutovka se tedy tak nějak dohrála a bylo jasné, že si to týmy o body rozdají v druhém dějství.

Druhý poločas začal podobně jako ten první, takže pozvolna s heslem: hlavně neudělat chybu. Jenže jedna chybička přeci jen přišla v 65. minutě. A byla to chyba domácích, kterou hosté trestali. Vodníci se postupným útokem po pravé straně dostali až na útočnou polovinu, kde jeden z hostí předložil míč do vápna pro Jiřího Hašimana, který prostřelil brankáře Feiferlíka. A přesně tento gól utkání potřebovalo aby dostalo to správné tempo, protože za osm minut bylo srovnáno. Tato branka jde tak trochu na vrub hostujícího brankáře Dvorského, ten totiž špatně zareagoval na dlouhý balón, který ho přeletěl a Josef Nosek tak zakončoval do prázdné brány. Do konce zápasu neudělal ani jeden z týmů žádnou další hrubici, a tak se šlo do penalt.

V pokutových kopech se zaskvěl domácí brankář Marek Feiferlík mladší, kterému se podařilo lapit hned tři pokusy hostů a zařídil se tak o další bod pro Spoje.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Marek Feiferlík st. (hráč): Bylo to vyrovnané utkání bez větších šancí na obou stranách, při penaltách se zaskvěl brankář a zařídil nám druhý bod.




Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Vričan [-] , M. Ráb [-] (57. J. Vričan [-] ) , L. Kindl [-] (65. J. Zýka [-] ) , M. Sartorius [-] , V. Rak [-] (46. J. Kolečko [-] ) , J. Nosek [-] , P. Bouřil [-] , M. Janoušek [-] , M. Makkai [-] , M. Cigler [-] (68. M. Feiferlík [-] )

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Dvorský [-] - M. Duchoň [-] , J. Egermajer [-] , M. Novák [-] , J. Krušina [-] - T. Bláha [-] (46. M. Mařík [-] ) , V. Kolář [-] , M. Štolka [-] - P. Hrdlička [-] , J. Haišman [-] (88. L. Hosnedl [-] ) , M. Pavlíček [-] -

ŽK: 64. L. Kindl - 53. J. Haišman , 77. M. Štolka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - ŽÁK Ondřej, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.