Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov rozstřílel Chrást


Branky


0

Hostující celek zavítal na hřiště favorita z Chrástu s touhou odčinit prohru z minulého týdne a konečně na jaře naplno bodovat. Chrást je ale na jaře dobře nalazen a rozhodně nechtěl připustit přiblížení Smíchova v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se plány na výhru začaly bortit hned v úvodu. Po pěkné kombinaci mezi Konárkem a Martinem Rubriciusem právě druhý jmenovaný napálil v první minutě míč do branky. Poté si oba dva týmy vytvořily nějaké šance, často ale končily zakončením mimo branku. Hostům se ve 32. minutě povedl rychlý výpad po levé straně, Konopík zatáhl míč až do vápna a předložil jej pod sebe pro Davida Tobrmana, který nadvakrát dostal balón do sítě. Poločas tedy lépe vyzněl pro hosty, kteří měli zaděláno na vítězství.

V 58. minutěn navýšil vedení hostů Pavel Konopík, který využil nepovedeného offside systému domácích, unikl všem obráncům a po kličce golmanovi uklízel do odkryté brány. V 64. minutě to bylo již o čtyři branky, po další rychlé akci se míč dostal k Lubomírovi Konárkovi, který měl již snadnou úlohu v podobě trefení odkryté svatyně domácího gólmana Kokošky. Domácí se nakonec také mohli radovat z gólu, po dlouhém balonu do vápna se míč dostal až k Danielu Krocovi, který propálil brankáře Víta. Hostům vrátil čtyřbrankové vedení Martin Rubricius. Domácí vrhli vše do útoku, čehož využil právě tento mladý forvard Smíchova a po rychlé kličce pouze pohodlně zasouval míč do prázdné branky. Daniel Kroc ale chytil slinu ke konci zápasu a druhým gólem opět snížil. Jenže i na tento Krocův gól odpověděl Martin Rubricius a mohl si tak zapsat hattrick. Vše ukončil stylově Lubomír Konárek svou krásnou střelou. Konečné skóre v tomto bláznivém zápase se tedy zastavilo na číslovkách 2 na straně domácích a 7 v kolonce hosté.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Jan Kokoška (brankář): Hlavně druhý poločas jsme hráli bez obrany, naivně ofenzivně, dělali jsme chyby.

SK Smíchov Plzeň
Jára Duspiva (asistent): Jako zastupující trenér jsem vsadil na svůj starý osvědčený způsob hry, který na soupeře platil. Přehráli jsme soupeře rychlou kombinační ofenzivní hrou.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - T. Doležal [-] , R. Hrdina [-] (57. M. Bórik [-] ) , M. Brýla [-] - J. Vitouš [-] , V. Černý [-] , J. Drahoňovský [-] , D. Tupý [-] , D. Kroc [-] - V. Šejdl [-] , P. Švajcr [-]

SK Smíchov Plzeň
Z. Vít [-] - M. Rubricius [-] , L. Konárek [-] (85. P. Ouda [-] ) , D. Tobrman [-] (56. M. Sládek [-] ) , L. Houška [-] , M. Korec [-] , P. Konopík [-] , K. Fajfrlík [-] , L. Bajtoš [-] , J. Ostrolucký [-] , V. Duspiva [-]

ŽK: 60. L. Konárek .
Hráči zápasu: D. Kroc - M. Rubricius .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Žák Ondřej - JEŽEK Petr, VOPAT Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.