Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid přechytračil Dýšinou


Branky


0

Celek pokukující po vyšší soutěži přijel na hřiště Rapidu s velkým seběvědomím a chtíčem zvítězit, vstříc lepším zítřkům. Tým Rapidu ale není žádný tým nazdárků. Za zády mají velmi zkušeného trenéra Pulkeviče, který tentokráte naordinoval skvělou taktiku a tým Dýšiny, který normálně budí u soupeřů respekt byl najednou zaskočený. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým věděl, že nesmí nechat Dýšiné ani metr prostoru, neboť ta má ve svých řadách mnoho kvalitních borců. Obzvlášť hostující Pašek, který vstřelil v probíhající sezóně podstatnou část branek svého týmu, musel být hlídaný. A právě na něj byl nasazen "hlídací pes" Kosmata a nutno podotknout, že ačkoliv to nebyla úloha úplně jednoduchá, poradil si s ní jako zkušený mazák. Hosté si dlouho nevypracovali tutovou šanci, což znamenalo, že se museli hrnout do útoku. To bylo vodou na mlýn domácím a sedm minut před koncem otevřeli skóre zápasu, po pěkná akci na hraně offsidu se prosadil Ondřej Faist.

A pokud jste čekali, že Dýšina bude rychle kontrovat, opak byl pravdou. V 52. minutě se domácí opět prokombinovali až k přesnému zakončění, jehož autorem byl Petr Filipčík. Za čtyři minuty byl ona Rapidu ještě veseleji. Vysoko vyběhnutého gólmana Fialu přehodil forvard Martin Boháč. Kanonýr Petr Pašek se přeci jen jednou v utkání prosadil, to když se odpoutal ve vápně od obránce a odražený míč po centru dopravil do sítě. Tečku za utkáním udělal čtyři minuty před koncem domácí Petr Kovářík.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Antonín Pulkevič (trenér): Jsem na Rapidu už nějaký ten rok a nějaký čas se ve fotbale pohybuji, tak jsem klukům trochu poradil, že soupeř hraje vysoký offside systém, takže jsme chodili sami na bránu po akcích po zemi a překopávali jsme hodně vyběhnuvšího gólmana. Ve finále si myslím, že to byla zasloužená výhra, i když měl soupeř nějaké šance a byl trochu fotbalovější. My jsme to zvládli dobře takticky.

FK Dýšina
Michal Ježek (trenér): Náš výkon byl hodně podprůměrný. Dostali jsme dva góly po našich chybách v obraně a pak si to domácí už pohlídali.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - M. Boháč [-] , M. Peroutka [-] , J. Hlaváč [-] (60. K. Veber [-] ) , P. Kovářík [-] , O. Hodan [-] , D. Polívka [-] , M. Šimandl [-] (56. D. Vondrášek [-] ) , V. Kosmata [-] , P. Filipčík [-] (76. M. Veber [-] ) , O. Faist [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Špánek [-] , P. Kolář [-] , J. Soroka [-] (46. J. Mužík [-] ) , V. Nový [-] - V. Šedivec [-] , V. Totzauer [-] , K. Soukup [-] (76. P. Bruj [-] ) , J. Šesták [-] , T. Křen [-] - P. Pašek [-]

ŽK: 42. O. Faist .
Hráči zápasu: V. Kosmata .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - PÁTEK Dalibor, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.