1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást loupil v Černicích


Branky


52. K. Zeliński - 4. J. Vitouš , 31. V. Černý , 35. P. Švajcr , 73. V. Šejdl (p.)
0

Počasí není ještě příliš ideální a jarní, to už vůbec ne. I proto se muselo toto utkání odehrát na druhém hřišti místního Sokola. Chrást vstupoval do utkání jako favorit, ale všichni víme, jak je to s těmi papírovými předpoklady.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Své role favorita se hosté ujali hned od začátku zápasu. Již ve čtvrté minutě se prosadil Josef Vitouš, když zužitkoval výbornou práci svých spoluhráčů. Poté to byl boj spíše s terénem, než se soupeřem. Přeci jen se ale vyskytly pěkné akce. Jedna z nich skončila i gólem, a to když povedenou kombinaci zakončil Václav Černý rychlou kličkou gólmanovi a následným zasunutím míče do prázdné brány. Neuplynuly ani čtyři minuty a skóre se opět měnilo a opět se prosadil Chrást. Boj o balon vyhrál Patrik Švajcr a dostal je až za záda brankáře Tománka. 

Domácí kouč zřejmě o poločasové přestávce promluvil svým svěřencům do duše, neboť jejich výkon, respektive vstup do druhé půle byl daleko lepší, než do půle první. V 52. minutě vykřesal naději pro Černice Krysztof Zeliński. Domácí ale na svůj gól nedokázali herně ani gólově navázat, a tak se opět prosadili hosté. Švajcra v jeho kličkované vápnem Černic zastavil až faul zadáků Sokola a následovala penalta. Tu s přehledem proměnil Václav Šejdl a stanovil tak konečné skóre zápasu na 1:4



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí, trenér): Hned ve třetí minutě jsme udělali chybu a gól, po chybě stoperů další gól. První poločas jsme měli špatnou obranu a brankář se také příliš nepředvedl. Hráli jsme na druhém hřišti, takže terén také šílený, tohle nebylo moc o fotbale. Druhou půli už jsme se zlepšili, dali jsme tři tyčky a konečně i gól.

FC Spartak Chrást
Jan Kokoška (hráč, sekretář): Hřiště nebylo moc hratelné, tak jsme hráli spíše na dlouhé balóny. Po poločase jsme vedli 3:0, ale jak je u nás zvykem tak jsme ve druhém poločase trochu polevili. Po našem posledním gólu jsme to už v pohodě udrželi.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - V. Holeček [-] (66. D. Šnajdr [-] ) , K. Zeliński [-] , J. Švenda [-] , M. Chvojka [-] , J. Davídek [-] , J. Vlk [-] , K. Kuncl [-] , K. Kaňák [-] , V. Mojseňuk [-] , M. Větrovský [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Brýla [-] - V. Černý [-] , P. Mach [-] , V. Šejdl [-] , J. Vitouš [-] , D. Tupý [-] - P. Švajcr [-] , M. Bórik [-] - R. Hrdina [-] (80. R. Herynk [-] ) , D. Kroc [-]

ŽK: 16. M. Chvojka , 42. J. Švenda , 77. J. Vlk - 28. P. Švajcr , 50. M. Brýla , 55. J. Vitouš , 67. V. Šejdl . ČK: 79. J. Vlk .
Hráči zápasu: J. Vlk - R. Hrdina .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - JEŽEK Petr, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.