2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rtyně nezvládla utkání o čelo tabulky


Branky


0

Jednen z trháků 21. kola se rozhodně odehrál na půdě Dolní Branné, kde hraje svá domácí utkání mužstvo Strážnéhé. Před tímto zápasem byly karty rozdány jasně, jen jeden tým se může udržet ve hře o špičku tabulky. Druhý půjde z kola ven. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance přišly brzy, branek pomálu

Jestliže všichni očekávali opatrný strat do utkání, ve kterém šlo oběma týmům o hodně, šeredne se spletli. Hned v úvodních minutách zahodilo Strážné dvě obrovské šance, ovšem Rtyně nedokázala nahlodané domácí řádně potrestat. A nejen to, ani se nepoučili z chyb v defenzivě a tak se mohl v 10. minutě řítit sám na hostujícího gólmana mladý ofenzivní hráč Srnský a do třetice už se nemýlil. Poločas se poté již dohrál v opatrném tempu. 

Druhé dějství jako přes kopírák

I do druhého poločasu vstoupilo Strážné lépe než hostující Rtyně. Ta se tentokrát herně trápila a ohužel selhala v důležité chvíli. Domácí se znovu postupně propracovali ke dvěma solidním příležitostem, ovšem stejně jako v prvním poločase selhala mířidla domácích střelců. Utkání se postupem času mněnilo v boj o střed hřiště a rozhodl ho až v samém závěru domácí Sokol, který těžil z dorážky po trmě vrmě ve vápně hostujícího celku.  



Ohlasy k zápasu


TJ Strážné
Kapitán domácích: Utkání před solidní návštěvou bylo spíše taktickým bojem o veledůležité body.




Sestavy


TJ Strážné
L. Fesl [-] - W. Bradler [-] (81. O. Exnar [-] ) , J. Růžička [-] , M. Stejskal [-] , M. Koldovský [-] , J. Plecháč [-] , J. Srnský [-] (72. V. Zárybnický [-] ) , T. Grégr [-] (46. D. Bradler [-] ) , J. Jiřička [-] , P. Pfeifer [-] , R. Sokol [-]

TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
O. Seidl [-] - R. Černý [-] , J. Vlček [-] , L. Čepelka [-] , L. Marvan [-] (81. M. Čihák [-] ) , J. Jaroš [-] , M. Hoffman [-] , R. Vasiljev [-] , L. Vlček [-] , D. Brát [-] , M. Studnička [-] (67. M. Šnajdr [-] )

ŽK: 73. D. Bradler - 65. D. Brát , 69. O. Seidl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Soukup Pavel - ŠAMKO Vladislav, ŠNAJDR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.