Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

5:3
(3:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Záchranářský souboj


Branky


0

Mizérie Lánova pokračovala i minulý týden, když v prvním jarním kole dostal osmibrankový příděl na půdě Harty. OOba dnešní soupeři potřebovali záchranářské body jako sůl a tak se čekal nelítostný boj od první do poslední minuty.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový trenér, nový impulz

Lánov vlétl do utkání jako uragán a již v prvních minutách dvakrát udeřil. Poprvé po kolmici Tošovského udeřil ostrostřelec Škoda a pár minut na to, situace jako přes kopírák. Hostující obrana se nepoučila z přeedešlé chyby a tak Tošovský mohl znovu najít nelítostného kanonýra Škodu-2:0. Jánské se po tomhle kolapsu těžko vraceli do zápasu, ve kterém obě mužstva notně potřebovali záchranářské body! Když už to Jánským začalo šlapat, přišel faul v pokutovém území a sudí neváhal ani vteřinu. Veterán Půlpán si postavil míč na puntík a byl nekompromisní. Jánky se dokázali oklepat a ještě do polačasu vykřesaly po krásné fotbalové akci jiskřičku naděje. Do šaten se tedy šlo za stavu 3:1 pro domácí.

Gólové hody pokračovaly

Druhá pětačtyřiceti minutovka se od úvodních minut nesla ve znamení vyrovnané hry. A po několika minutách bylo domácím ještě větší horko, když nadvakrát dokázaly Jánky dotlačit míč do domácí sítě. A když se za hloupě řeči nechal naprosto zbytečně vyločit domácí Schmid, bylo jasné, že domácí se budou muset ještě hodně smekat, aby vedení udrželi. Jánky začali držet míč více na svých kopačkách, tlačili si ze vyrovnáním a v pokutovém území domácích bylo pořádně horko. Jenže jako blesk z čistého nebe přišel brejk domácích a bylo to 4:2, když se podruhé trefil nestárnoucí Půlpán. Další hřebík do rakve solidně hrajícíh Jánek. Hosté však utkání nezabalili, věděli že každý bod se počítá a tak po pár minutách donutili domácí obranu chybovat a znovu to bylo pouze o jedinou branku. Poté se hra změnila v boj, nelítostný boj a lépe z něj nakonec přeci jen vyšli domácí borci! V samotném závěru totiž na rozdíl dvou branek zvýšil dobře hrající Šafařík a pro nového trenéra domácích vykřesal postupovou jiskru naděje. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lánov
Nový trenér domácích: Byl to boj o body a vyhrát mohl pouze jeden tým. Za mě naprostá spokojenost s výsledkem.

SK Janské Lázně
Fanoušek hostujícího celku: Je to ohromná škoda, že nevezeme z Lánova alespoň nějaký bod.

Sestavy


TJ Lánov
L. Tuček [-] - M. Mašek [-] (80. V. Erben [-] ) , J. Škoda [-] (46. F. Schmidt [-] ) , P. Šafařík [-] , P. Foubík [-] , M. Půlpán [-] , I. Souček [-] (52. P. Vališka [-] ) , M. Tringela [-] , J. Tošovský [-] , M. Pulpán [-] , M. Průžinec [-]

SK Janské Lázně
D. Brát [-] - P. Doležal [-] , J. Stránský [-] (75. D. Celba [-] ) , R. Hromádko [-] , R. Koblížek [-] , M. Dvořák [-] , F. Pavlis [-] (82. D. Krudenc [-] ) , P. Demuth [-] , O. Dewat [-] , M. Janíček [-] , J. Mihálik [-]

ŽK: 39. J. Škoda , 48. M. Půlpán - 15. J. Mihálik . ČK: 51. F. Schmidt .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Beránek David - SMOLA Vojtěch, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.