Mochtín vyválčil důležité body proti Kralovicím


Branky


0

Tip experta v tomto případě vyšel na jedničku. Hosté z Kralovic sice měli po celý zápas převahu a více šancí, ale domácí dokázali nejen vyrovnat, ale v penaltách získat i bod navíc. Dva body se Mochtínu náramně hodí do dalších bojů o udržení v soutěži. Pro Kralovice to je už sedmý neúspěšný rozstřel v této sezóně. Horší bilanci v penaltách má už jen Pačejov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí za to vzali hned ze začátku a prvních deset minut patřilo jim.  Centrující Čeleda našel Dolejše, ale ten ovšem nenašel bránu. Další šance už z prvotního nátlaku domácích nebyla. Hostující tým se oklepal a dokonce v 19.minutě vstřelil úvodní branku utkání.  Volín vystřelil na bránu ale brankář Kodeš dokázal vytěsnit na tyč. Pak se ale přiklonilo štěstí a stranu hostů a tyč odrazila míč přímo k Lavičkovi a ten se nemýlil. Tento gól dodal hostům sílu a tise dostávali do šancí. Nejprve spojnici týče a břevna trefil Petr Bulín. Poté minul ve stoprocentní šanci i Kozel. Stopku tomuto tlaku se pokusil vystavit Dolejš, který se nejlépe zorientoval v pokutovém území po dlouhém autu a srovnal na 1:1. I přes tento gól se nadále udržoval hostující tým aktivnější. Ale Lavička i Horyna minuli.

 

Druhý poločas začal stejně jako první a měl i podobný průběh.  Ze začátku krátký tlak domácích vystřídala neschopnost hostů dostat míč za záda domácího Kodeše. Ten si počínal velice dobře a stahoval jeden centr za druhým. V 67.minutě se domácím naskytla vynikající příležitost otočit utkání. Po "malé domů" totiž sebral míč Bodurka a byl tu nepřímý volný kop. Mochynští si byli vědomi důležitosti momentu, jenomže poslali míč těsně vedle tyče.   A mohlo je to mrzet o to víc, kdyby Mareš trefil růžek domácí branky, jenomže těsně minul. Posledních deset minut se Mochinská obrana dobře semkla a přečkala sérii rohových kopů.

 

 

Penalty nakonec  rozhodl Brankář Kodeš, který si poradil s první i druhou sérií. Domácí tedy slavili výhru po penaltách



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Toman Jiří: Chtěl bych pochválit celý manšaft. Chyběly nám některé opory ze středu pole, ale hoši to bojovností uhráli. Ve výsledku jsou tak dva body obrovský úspěch.

TJ Sokol Kralovice
Jiří Mareš: Naprosto zbytečná ztráta bodu. Kromě první desetiminutovky jsme byli celý zápas lepší, měli hodně šancí, ale využili po hříchu jen jednu. Domácí vytěžili z minima maximum. Gól jsme jim nedůrazem hodně lacino darovali. Nepamatuju si, že by si ze hry vytvořili vůbec nějakou jinou šanci. Ale takový je fotbal.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: König Michal - DOKSANSKÝ Tomáš, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.