Šest gólů žichovického Rótha, strkanice a čtyři červené karty. V Mochtíně vzplály emoce!


Branky


18. T. Babka , 24. J. Dolejš - 2. F. Róth , 23. F. Róth (p.) , 47. F. Róth , 50. F. Róth (p.) , 76. S. Šteier , 80. F. Róth , 85. F. Róth
0

O důležitém utkání dvou týmu namočených do barážových vod se bude ještě dlouho mluvit. Nevídaných šest gólů exligového Ference Rótha, kterým ale hodně pomohly tři červené na straně domácícho Mochtína nebyly jediným ožehavým tématem. Tím byl bezesporu sám o sobě celý druhý poločas, který se stal po červeném karetním představení opravdu vyhroceným. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Na podzim padly ve vzájemném souboji těchto týmů pouze dvě branky, dnes hned devět. Mochtín tehdy otočil domácím vývoj zápasu a uspěl v penaltovém rozstřelu, dnes se Žichovice pomstily. Udeřily navíc hned ve druhé minutě, když napřáhl ke své dnešní první gólové ráně Ferenc Róth. Domácí odpověděli po zhruba čtvrt hodině hry. Čeleda po chybě hostující obrany pelášil sám na Jandu, kterého sice prostřelil, ale orazítkoval jen tyč. Míč se však odrazil přímo k Tomáši Babkovi, který jej poslal do sítě. Za pět minut ale již hosté opět byli o krok vpřed, když svou ranou uspěl znovu Ferenc Róth, asistoval mu Šteier. Jenže ihned po rozehrání našel Toman mezi obránci Žichovic naběhnutého Jiřího Dolejše, který podél vyběhnutého Jandy opět srovnal skóre. Pak přišla pro domácí ale pohroma. Za druhou žlutou kartu uviděl červenou za řeči Zbyněk Toman a oslabil tak svůj tým.

 

Přesilovou hru využili hosté k nelibosti šedesáti přítomných fanoušků hned zkraje druhé půle opět zásluhou Ference Rótha, domácí ještě reklamovali ofsajd, ale nic platné to nebylo. Po chvilce byl navíc stejný hráč sestřelen zezadu na hranici pokutového území, sudí nařídil penaltu a poslal faulujícího Šlechtu také rovnou do sprch. Exligový hráč nabídkou nepohrdl a jeho barvy již byly rázem ve vedení 4:2. V třiašedesáté minutě padly další dva tresty do konce zápasu, když za vzájemnou potyčku nedohrál ani Tomáš Babka a Martin Linhart. Diváci tak sledovali hru deseti proti osmi, kterou ještě hosté využili ke vstřelení tří branek, dvě zapsal, a dohromady tak v šest v tomto utkání dal, Ferenc Róth, jednu Stanislav Šteier. Domácí jsou tak aktuálně třináctí, o tři body lépe a dvě příčky jsou na tom hosté.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Toman Jiří: „Utkání jsme nezvládli, hlavně psychicky. Rozhodčí nás dostal tam, kam nás dostat chtěl. Třetí gól z ofsajdu vše rozhodl, nedokázali jsme se koncentrovat na zápas."

TJ Žichovice
Mourek Lukáš: „Utkání s Mochtínem se stalo One man show Ference Rótha, který mohl dát dalších pět branek. Domácí hráli v prvním poločase vyrovnanou partii, doplatili však na velkou nedisciplinovanost a zápas tak zcela ovládli Žichovičtí, kteří mají ve svých řadách famózního střelce Rótha."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - BÍNA Roman, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.