2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka ztratila vedení a dohrávala o deseti, přesto v Mochtíně uspěla za bod!


Branky


0

 

Vyrovnaný duel dvou celků, které měly před utkáním stejný počet bodů, nakonec po velkém dramatu uzmuli pro sebe domácí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Na podzim Košutka na svém hřišti Mochtín skolila 4:1 a ten tak prahl po odvetě. Ovšem více nebezpeční byli v první půli hosté, kteří také otevřeli skóre. Triner se na půlce zbavil svého strážce, našel dlouhý balónem do běhu kolegu z útoku Tomáše Forejta, který se na Rajtmajera řítil sám ze strany a uspěl ranou na zadní tyč, od které se kulatý nesmysl odrazil do sítě. Asistent se mohl sám proměnit ve střelce, ovšem hned dvakrát jeho pokus zastavilo břevno. Do přestávky tak skóre zůstalo nezměněno a na šedesát přítomných fanoušků bylo v očekávání, jak zajímavý duel dopadne.  

 

    

 

Ten ihned zamotal po necelých sto dvacet vteřinách hry ve druhém poločase Zdeněk Novák. Cihlář zahrával trestný kop ze strany, míč se snesl přímo k Novákovi, který již doručil balíček na místo určení. A pro plzeňský tým bylo ještě hůře. Hostující obraně totiž pláchl Dolejš a Primasovi nezbývalo než zatáhnout za záchranou brzdu, což sudí Fillinger ocenil rovnou červenou kartou. Závěrečný tlak ovšem již využit nebyl. Nejblíže měl ke gólu precizní ranou z volného přímého kopu právě kapitán Dolejš, Frémund ovšem předvedl skvělý zákrok. Duel tak musely nakonec rozseknout až pokutové kopy. 

 

 

V těch čaroval domácí brankář Rajtmajer, který zastavil hned tři střelce soupeře a protože Mochtín byl stoprocentní, mohl se radovat ze zisku bonusového bodu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Toman Jiří: „Měli jsme spoustu šancí hlavně ve druhé půli, po vyloučení jsme bušili, ale odráželo se to všude jinde. Nakonec jsme tak rozhodli v penaltách.“

TJ Košutka Plzeň
Řežábek Filip: „Hráli jsme dobře, zasloužili jsme si asi i dva body, ale penalty jsou pro nás utrpení. Myslím si, že do vyloučení jsme byli lepší.“



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - P. Švátora [-] , J. Cihlář [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] - Z. Smolík [-] (74. J. Rašek [-] ) , Z. Novák [-] (78. T. Velek [-] ) , Z. Toman [-] , T. Babka [-] - J. Dolejš [-] , J. Čeleda [-]

TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - K. Liška [-] , P. Arnošt [-] , F. Řežábek [-] (59. J. Novák [-] ) , J. Chabr [-] , M. Primas [-] , D. Triner [-] (51. T. Pekník [-] ) , T. Forejt [-] , L. Kovařík [-] , J. Pekník [-] , J. Blažejovský [-] (69. P. Zigmund [-] )

ŽK: 34. Z. Smolík , 53. Z. Toman - 35. P. Arnošt , 90. J. Chabr . ČK: 79. M. Primas .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - KULHÁNEK Milan, KOVÁŘÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.