Z. Urban 30. (p.)
Z. Urban 87.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:0
(1:0)

Z. Urban 30. (p.)
Z. Urban 87.
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

14.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Miletín porazil Hořice


Branky


30. Z. Urban (p.) , 87. Z. Urban
0

Miletín se v zápase s favorizovanými Hořicemi předvedl v dobrém světle. Domácí využili početní převahu a porazili Jiskru 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miletín se ujímá vedení

V prvním poločase si oba týmy vytvořily několik nadějných brankových šancí. V dresu Hořic mohli skórovat Michal Skalský a Dominik Pour, oba hráči Jiskry ale ve svých příležitostech mířili vedle miletínské branky. Fotbalisté Miletína nepůsobili vůbec ustrašeným dojmem. Domácí byli blízko ke skórování, když jejich zakončení zastavila až tyč hořické branky. První změnu skóre a důležitý okamžik pro další průběh zápasu přinesla dvacátá devátá minuta. Miletín využil zaváhání hořického obránce Josefa Rubeše a dostal se do protiútoku. Hráči Miletína zakončovali do odkryté branky, jejich střela ale na brankové čáře nastřelila ruku hostujícího Dominika Palma. Rozhodčí neváhal, nařídil pokutový kop a Dominika Palma navíc vyloučil. Penalty se ujal domácí útočník Zdeněk Urban, který bez větších problému překonal brankáře Pavla Žižku. Miletín si tak z prvního poločasu odnesl průběžné vedení 1:0. 

Domácí proti oslabenému soupeři navyšují vedení

Ve druhém poločase Miletín upustil od své aktivity a do hry se častěji dostávaly oslabené Hořice. Fotbalisté Jiskry tak drželi míč častěji na svých kopačkách a kombinovali na polovině soupeře. I přes svoji převahu si ale hosté výraznější šance před domácím gólmanem Miroslavem Richterem nevytvořili. Díky ofenzivním snahám Hořic se pro domácí fotbalisty otevíraly možnosti rychlých protiútoků, ty se jim ale dlouho nedařilo využívat. V závěru zápasu, kdy se Hořice nadechovaly k poslednímu tlaku, přišel o míč Zbyněk Nečesaný a rychlý brejk Miletína zakončil druhou brankou v zápase Zdeněk Urban. Miletín tak porazil Hořice 2:0. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: Porážka v Miletíně je ostudou. A to i přes dobrý výkon domácích a další okolnosti v utkání (pokutový kop a vyloučení). Jde však jen o fotbal. Daleko důležitější je, aby byl Pavel Kuneš v pořádku. Tímto mu všichni držíme palce a přejeme brzké uzdravení.

Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - J. Hátle [-] , Z. Urban [-] (88. Š. Kulina [-] ) , J. Němeček [-] (69. M. Bartoníček [-] ) , M. Krátký [-] (87. L. Kněžourek [-] ) , I. Ročín [-] , O. Machačka [-] , P. Jukl [-] , O. Krušina [-] , T. Novotný [-] , L. Nosek [-]

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - M. Tomáš [-] (62. J. Šedivý [-] ) , D. Palm [-] , J. Rubeš [-] , J. Šeda [-] - J. Rozsévač [-] , P. Kuneš [-] , Z. Nečesaný [-] , A. Vávra [-] - M. Skalský [-] (80. P. Kolovrátník [-] ) , D. Pour [-] -

ŽK: 42. M. Krátký , 52. O. Krušina - 29. A. Vávra . ČK: 29. D. Palm .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Miškář Karel - SLAVÍČEK Lukáš, BAČO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.