1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:30

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union Děčín i Horní Podluží natáhly své série


Branky


0

Tým z Bynova doma padl 1:2 a prohrál potřetí v řadě. Naopak Čechie si na svou šňůru nasadila čtvrtý vítězný korálek!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeřábek se po trestu vrátil mezi tři tyče

V Bynově se setkaly dva týmy, které od sebe dělily pouhé tři body. Kdo by to řekl před třemi týdny. Jenže Čechie, které v druhé polovině května řádně teklo do bot, vyhrála třikrát v řadě. Naopak domácí, kteří mohli po dvou zápasech počítat s vyloučeným Jeřábkem, dvakrát za sebou padli. Očekával se tak vyrovnaný duel. Domácí začali aktivněji. Dvakrát poslal do šance své spoluhráče Očipka, ale Sobotka s Eichelmannem nebyli úspěšní. A tak udeřilo na druhé straně. Domácí několikrát ztratili míč, ke střele se dostal Drátovník a jeho pokus nešťastně tečoval Němec mimo dosah Jeřábka. Za pět minut se ale domácím podařilo vyrovnat. Bedrníček poslal z vlastní poloviny dlouhý míč, který Brázdil prodloužil do vápna na Sobotku. Ten na brankové čáře kouzlil s míčem a s pomocí tečujícího obránce dostal míč do sítě - 1:1. Do konce prvního poločasu pak byla aktivnější Čechie, ale na remízovém stavu se nic nezměnilo.

Bandas prokázal dobrou střeleckou formu

Po změně stran se hrál vyrovnaný fotbal. Union měl mírnou převahu, dobře hrál agilní Sobotka. Ale vítězná branka padla na druhé straně hřiště. V 64. minutě rozhodl Patrik Bandas, který se dostal před Jeřábka a potupil ho střelou mezi nohama. Union se pak snažil o vyrovnání, ale Sobotka se své druhé zápasové trefy nedočkal. Horní Podluží tak potvrdilo dobrou formu na konci sezóny, bodově se dotáhlo právě na Union (oba celky mají 39 bodů) a je sedmé. V posledním kole Čechie doma hostí Heřmanov, Union Děčín zakončí sezónu na hřišti předposledních Dobkovic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Opět jsme tedy doma padli, ale hráči do zápasu dali vše a za tuto těsnou prohru se nemusí stydět. Na to, že oběma mužstvům šlo jen o umístění v tabulce, se hrálo poměrně od podlahy a Eichelmann po jednom střetu v první půli, který odnesl zraněním, zase viděl rudě. Utkání by asi slušela remíza, ale soupeř byl produktivnější a našemu Sobotkovi, který odehrál výborný zápas, chyběl ve druhém poločase větší klid v koncovce. Závěr soutěže nám výsledkově nevychází, a jestli chceme zůstat v lepší polovině tabulky, musíme za týden v Dobkovicích zabrat, aby následná rozlučka měla správné grády..."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Dá se říci že konec dobrý, všechno dobré. Ale ještě budeme chtít v posledním zápase porazit Heřmanov a zkusit skončit do pátého místa. Alespoň pro pocit, že nejsme tak marní, jak se říká."



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - V. Bedrníček [-] (82. J. Mrváň [-] ) , J. Němec [-] , L. Eichelmann [-] (63. J. Nedvěd [-] ) , T. Humlíček [-] - F. Sobotka [-] , R. Kalaš [-] , J. Sejkora [-] (68. J. Valenta [-] ) , Z. Brázdil [-] - V. Galaš [-] , P. Očipka [-]

TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - L. Peleška [-] , L. Sobota [-] , M. Drátovník [-] - M. Bulejko [-] , J. Chaloupecký [-] - M. Boštík [-] (59. T. Kovač [-] ) , D. Čech [-] , P. Bandas [-] , A. Kalista [-] (46. L. Dančo [-] ) , L. Kolár [-]

ŽK: 42. J. Němec , 69. P. Očipka , 70. J. Nedvěd - 42. L. Peleška , 51. D. Čech , 55. M. Drátovník , 80. T. Kovač .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Teska Miroslav - MECL Petr, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.