4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 13:30

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Union smetl nevýrazné Soběchleby


Branky


0

Děčínští fotbalisté po dvou porážkách zabrali a zvítězili 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty nakopla chyba brankáře Kiňa

Domácí do utkání vstoupili daleko lépe. Nejprve trefil Očipka tyč, v 9. minutě už se domácí radovali. To z dálky napřáhl Očipka, Kiňo míč vyrazil pouze před sebe a Bezouška ho následně placírkou uklidil do sítě. Pak se čekalo na gólové situace až do samotného závěru poločasu. V poslední minutě prvního poločasu vybojoval Bezouška aut u pokutového území Unionu, který sám rozehrál na Valentu. Ten si na polovině hřiště míč krátce vyměnil s Galašem a měl před sebou po své pravé straně "dálnici". Viděl však na druhém křídle nabíhajícího Očipku, kterému poslal milimetrový pas a ten svůj druhý pokus tváří v tvář brankáři uklidil do sítě - 2:0. Za tohoto stavu skončila první půle. Pokud vám v našem výčtu chybí vyložená šance Soběchleb, tak to není chyba. Hosté se prostě do finální koncovky nedostali.



Hosté otevřeli obranu a Union dával góly

Tři minuty po začátku druhé půle přišel třetí děčínský zásah. Marcel Němec našel tak trochu šťastně Očipku, který tak mohl nezištně Galašovi předložit před prázdnou bránu a bylo to 3:0. Od té doby na hřišti Union kraloval a vytvářel si velký počet šancí. Kiňo se v brance musel ohánět a díky němu Soběchleby nedostaly ještě více branek. Výjimkou byla 72. minuta. Autové vhazování Eichelmanna si zpracoval Sobotka, s míčem se otočil a přesnou uličkou mezi obránci našel Očipku. Ten obešel i gólmana a domácí diváci se radovali počtvrté. I poté mohl Děčín své vedení zvýšit, ale stav 4:0 se nezměnil. Tým z Bynova tak poskočil na šesté místo a právě na třetí Soběchleby ztrácí pouhé tři body. V dalším kole hraje Union opět doma, tentokráte přijedou Malšovice. Soběchleby pak ve šlágru kola vyzvou doma druhý Heřmanov.



 



Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí Union Děčín: "Celé mužstvo si zaslouží za svůj výkon poděkování. Obrana vyřešila na jedničku všechny ošemetné situace, záloha zcela předčila stejnou řadu soupeře a za útok mluví konečné skóre."

TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Důležitý byl první gól. Poté jsme museli hru otevřít, ale nedařilo se nám vypracovat šance. Domácí využívali naší otevřené obrany. Union Děčín vyhrál naprosto zaslouženě."



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - L. Eichelmann [-] , V. Bedrníček [-] , Z. Brázdil [-] , M. Němec [-] - B. Bezouška [-] , R. Kalaš [-] (75. M. Zvolský [-] ) , J. Valenta [-] , J. Sejkora [-] (82. J. Mrváň [-] ) - V. Galaš [-] (67. F. Sobotka [-] ) , P. Očipka [-]

TJ Soběchleby
P. Kiňo [-] - A. Klinger [-] , J. Kudža [-] , J. Renč [-] , V. Poláček [-] , L. Mráz [-] , M. Pokorný [-] , J. Řehák [-] , V. Mokriš [-] , D. Netušil [-] , P. Svoboda [-]

ŽK: 11. B. Bezouška - 56. J. Řehák , 57. D. Netušil , 63. J. Kudža .
Hráči zápasu: B. Bezouška , P. Očipka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Formánek Tomáš - PRŮŠA Dominik, KOTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.