1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec si venku poradil s Týništěm


Branky


60. L. Slezák - 35. O. Koval , 81. O. Koval
0

Rozhodujícím mužem zápasu se stal červenokostelecký Ondřej Koval, který se během utkání octl v mnoha šancích, dvě z nich proměnil, a dovedl tak svůj tým k výhře nad Týništěm 1:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Červený Kostelec se dostává do vedení

V úvodu drželi míč na svých kopačkách častěji domácí, jejich kombinace se ale odehrávala daleko o červenokostelecké branky, která tak zůstala neohrožena. Zhruba po deseti minutách hry se začali probouzet hosté, kteří převzali útočnou iniciativu a četnými centry do týnišťského vápna se snažili dostat do šance. Ve velké příležitosti se Červenokostelečtí objevili v osmnácté minutě, kdy se mezi dvěma obránci prosmýkl Ondřej Koval, jeho pokus o zakončení k tyči však skončil těsně mimo. Aktivní Ondřej Koval se v další šanci octl ve dvacáté čtvrté minutě, kdy se k němu dostal odražený centrovaný balon, hlavička Ondřeje Kovala však skončila nad břevnem domácí branky. Skóre se poprvé měnilo ve třicáté páté minutě, kdy Ondřej Koval zužitkoval centrovaný balon z pravé strany a hlavou překonal brankáře Jana Rolejčka. V závěru poločasu se fotbalisté Týniště usadili na polovině Červeného Kostelce, hosté však dobře vykrývali a zhušťovali prostor, což domácím prakticky znemožňovalo zakončování svých akcí. První poločas tak skončil vedením Červenokosteleckých 0:1. 

Ondřej Koval druhým gólem rozhoduje zápas

Ve druhém poločase bylo Týniště výrazně aktivnější a nebezpečnější. Už v padesáté minutě se k odraženému míči ve vápně dostal Lukáš Slezák, který však svoji pohotovou ránu namířil pouze do gólmana Jakuba Nyklíčka. O minutu později vystrašil týž hráč Týniště hostujícího brankáře podruhé, když z přímého kopu trefil pravou tyč branky. Za svoji aktivitu byli domácí odměněni v šedesáté minutě. Lukáš Slezák se na hranici vápna dostal k balonu, na jeho přízemní střelu tentokrát hostující brankář nedosáhl a Slezákova střela zapadla do dolního rohu branky. Za vyrovnaného stavu měli výrazné šance domácí. V šedesáté sedmé minutě protáhl červenokosteleckého brankáře znovu Lukáš Slezák. Z následného rohového kopu se domácí dostali k zakončení z bezprostřední blízkosti, gólman Nyklíček však na brankové čáře střelu Týniště pokryl a vyrazil. Ve druhém poločase byli domácí aktivnější a ofenzivnější, právě útočné snahy Týniště ale nakonec vedly k vítězné brance Červeného Kostelce. V osmdesáté první minutě se hosté vymanili z tlaku Týniště a přešli do protiútoku třech hráčů proti dvěma obráncům. Rychlou akci po ose Tomáš Martínek – Michal Fireš – Ondřej Koval využil poslední jmenovaný, který zakončením k tyči vrátil Červenému Kostelci jednogólové vedení. Ve zbývajících minutách se domácí dostali k několika střeleckým pokusům, hostujícího brankáře ale nepřekonali, a tak se Červenokostelečtí mohli radovat z výhry 1:2.             



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
Jan Šrajer - sekretář SK Týniště: Do zápasu jsme vstoupili vlažně a hosté byli po celý poločas lepší a zaslouženě šli do vedení . Druhý poločas, to byl úplně jiný fotbal. Domácí hráči se na soupeři vrhli a hrálo se jen na jednou brankou. Lukáš Slezák vyrovnal, dále tyč, břevno, zahozené vyložené šance a jak to tak bývá, po jednom neplodném závaru před brankou hostí přišel bleskový protiútok hostí a perfektní zakončení vítězným gólem. Z naši strany to už byla jen křeč a na závěr, po ohlášení výsledku z Nového Města i zmar.




Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - J. Forejtek [-] , M. Winkler [-] , P. Špaček [-] , J. Vydarený [-] , L. Slezák [-] , J. Lemfeld [-] , M. Novák [-] , J. Plašil [-] , J. Odehnal [-] , J. Drapač [-]

TJ Červený Kostelec
J. Nyklíček [-] - O. Koval [-] , M. Barták [-] , T. Martínek [-] , D. Petrů [-] , S. Štelzig [-] , M. Kováčik [-] , D. Hála [-] , K. Havlíček [-] , P. Bárta [-] , M. Fireš [-]

ŽK: 78. J. Forejtek - 39. M. Barták , 52. O. Koval , 76. S. Štelzig .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novotný Matěj - VOJTĚCH Lukáš, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.