0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:2
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

04.06.2016 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Cidlina dvěma góly udolala Kostelec


Branky


0

Cidlina se proti houževnatému Kostelci neutrhla z gólového řetězu a dlouhou dobu hrála jen s těsným náskokem. Až na konci zápasu hosté přidali pojišťovací gól, který byl sice sporný, rozhodčí jej ale uznali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cidlina se ujímá těsného vedení

Cidlina si od úvodu vytvořila větší převahu v držení míče. Hosté kombinovali na polovině soupeře, kostelecký obranný blok toho ale Cidlině příliš nedovolil. Kostelečtí úspěšně vytlačovali kombinaci Cidliny k autovým čarám, přesto se mohli hosté prosadit i z těchto prostorů. Po centrech se ale před kosteleckou brankou neprosadil Jakub Trejbal ani Radim Žalman. Na začátku dvacáté deváté minuty se výrazněji připomněli domácí. Skrze obranu Cidliny se prosmýkl domácí Tomáš Přikryl, kterému gólovou radost překazil až hokejovým rozklekem brankář Stanislav Strýhal. Skóre se poprvé měnilo ve třicáté minutě. Obránce Cidliny Pavel Obermajer našel přihrávkou z vlastní poloviny Pavla Pokorného, který si ve vápně domácích zpracoval balon a prudkou ranou pod břevno nedal brankáři Tomáši Matouškovi šanci. Jednogólové vedení hostující fotbalisty uklidnilo, Cidlina kontrolovala hru, do konce poločasu ale další zásah nepřidala. 

Závěrečná pojistka

Ve druhém poločase se domácí více tlačili do útoku a už v padesáté minutě řádně protáhli brankáře Strýhala, který si ale se střelou z hranice vápna poradil. Domácí se v následujících minutách dostali i dalším střelám, ty však postrádaly přesnost i razanci, a proto hostujícího gólmana příliš nevystrašily. Oživení útočné fáze Cidliny přineslo nasazení Kingsley Omovieho, který se během svého pobytu na hřišti dostal několikrát do zakončení, ani on však nebyl dostatečně přesný. Definitivní rozhodnutí přišlo deset minut před koncem. V osmdesáté minutě hlavičkoval po centru Pavla Mejstříka Michal Blažej, jeho zakončení ještě před brankovou čarou doklepl do sítě Kingsley Omovie, který pravděpodobně stál v ofsajdu. Rozhodčí branku přesto uznali a Cidlina se dostala do dvougólového vedení. Ve zbytku zápasu se domácím nepodařilo na góly Cidliny reagovat, a hosté si tak odvezli výhru 0:2. 

Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - T. Přikryl [-] (82. O. Sejkora [-] ) , L. Plocek [-] (78. M. Hochmann [-] ) , J. Kvasnička [-] , D. Krupka [-] , F. Kadavý [-] (21. M. Brandejs [-] ) , M. Cvejn [-] , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , J. Mlynář [-] (46. T. Kozel [-] )

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Vincour [-] , J. Matějka [-] , R. Žalman [-] , P. Obermajer [-] - J. Trejbal [-] (60. K. Omovie [-] ) , M. Blažej [-] , J. Věchet [-] , P. Pokorný [-] (75. A. Akpem [-] ) , P. Mejstřík [-] - T. Vaněk [-] (86. M. Holec [-] )

ŽK: 78. D. Krupka - 71. J. Věchet , 91. J. Matějka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Trejbal Adam - FRYŠ Milan, PEŠAVA Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.