Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy ztratily dvakrát ztratily vedení a Týniště porazily po penaltách


Branky


0

Po prvním poločase Kratonohy vedly o dvě branky a vypadalo to na další klidné vítězství prvního týmu tabulky. Týniště se ale ve druhém poločase zvedlo a dvěma rychlými góly vyrovnalo. Když hosté našli odpověď i na třetí gól domácích, dospěl zápas do penalt, ze kterých vyšly lépe Kratonohy 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Očekávaný náskok Kratonoh

Kratonohy vstoupily do zápasu podle svých představ. Už v sedmé minutě byl hostujícím Janem Plašilem faulován pronikající Marek Kulič a rozhodčí nařídil pokutový kop. Výkonu penaltového trestu se ujal domácí kapitán Pavel Němeček, který svůj kop namířil s velkým klidem k pravé tyči týnišťské branky. Kratonohy se tak ujaly brzkého vedení 1:0. Týniště se nenechalo rychlým gólem zastrašit a hosté už o minutu později důrazně prověřili domácího brankáře Josefa Mačího, který však prudkou střelu ztlumil ve svých rukavicích.

 

V dalším průběhu hry už si Kratonohy vytvořily převahu v držení míče a několika střeleckými pokusy udržovaly hostujícího brankáře Jana Rolejčka v pohotovosti. Z druhé branky se domácí mohli radovat ve třicáté minutě. Jejich radost ale trvala jen několik vteřin, Radek Mládek totiž usměrňoval centr z pravé strany v ofsajdové pozici, a proto nemohla být jeho branka uznána. Druhého zásahu se tak domácí dočkali až v závěru poločasu. Ve čtyřicáté páté minutě hosté podcenili hlavičkové schopnosti Vojtěcha Pražáka, který využil času i prostoru a hlavou zvýšil na poločasových 2:0. 

Úspěšná stíhací jízda Týniště

Na začátku druhého poločasu mohli domácí přidat třetí gól, když se v padesáté páté minutě uvolnil Vojtěch Pražák, jeho zakončení se ale do týnišťské branky nevešlo. Po hodině hry se začali osmělovat i hráči Týniště. V šedesáté minutě se míč odrazil k Jiřímu Vydarenému, který vypálil z hranice vápna a svojí přesnou střelou vymetl horní roh domácí branky. O tři minuty později se Vydarený opět dostal k míči, krátce si obhodil obránce a přízemní střelou rozvířil prach v síti Kratonoh podruhé. Domácí se rozhodli přistoupit na rychlopalbu Týniště. V šedesáté páté minutě Kratonohy rozehrály rohový kop na zadní tyč, kde číhal nikým nehlídaný Radek Mládek. Domácí útočník využil času, který mu darovala hostující obrana, a hlavičkou pod břevno vrátil Kratonohám vedení.  

 

Domácím se znovu nepodařilo vstřelit pojišťující gól, a toho Týniště využilo. V osmdesáté třetí minutě se ve vápně Kratonoh dostal Lukáš Slezák ke skákavému balonu. Slezák načasoval svoji střelu perfektně a nechytatelnou bombou pod břevno znovu vyrovnal. Ve zbývajících minutách už další branka nepadla a o vítězi rozhodovaly penalty. 

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí střelci, kteří proměnili čtyři z pěti penalt. Výkon svých spoluhráčů podpořil dvěma chycenými penaltami i brankář Josef Mačí. Kratonohy si tak ze zápasu odnesly dvoubodový zisk. 



Ohlasy k zápasu


FK Kratonohy
Václav Pišta - trenér TJ Sokol Kratonohy: Zápas jsme měli rozehraný velmi slibně, ale bohužel jsme nedokázali přidat třetí, zlomový gól za stavu 2:0. Naopak Týniště dokázalo zaslouženě vyrovnat. I přesto jsme znovu vedli, ale v 83. minutě se nádherně trefil Slezák na 3:3. Naše hra dnes postrádala plynulost, navíc v závěru nám došly síly. Druhý bod navíc si za velmi dobrý výkon zasloužili hosté, jejichž postavení v tabulce absolutně neodpovídá předváděným výkonům. Vydarený se Slezákem nás dnes slušně vyškolili a vstřelili překrásné góly.




Sestavy


FK Kratonohy
J. Mačí [-] - M. Kulič [-] (32. J. Fidra [-] ) , R. Mládek [-] , L. Bůžek [-] , V. Pražák [-] , Z. Semelka [-] (72. J. Huňák [-] ) , L. Hlava [-] , M. Jilemnický [-] , F. Josef [-] , P. Němeček [-] , D. Hamák [-]

SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - M. Novák [-] (67. P. Bartoš [-] ) , J. Forejtek [-] , M. Winkler [-] , J. Plašil [-] , J. Vydarený [-] , L. Slezák [-] , J. Lemfeld [-] , M. Novák [-] , J. Odehnal [-] , J. Drapač [-]

ŽK: 40. F. Josef , 83. L. Bůžek - 7. J. Plašil , 76. M. Winkler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vítek Pavel - ČEJCHAN Ondřej, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.