1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

22.05.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vysoká otočila nepříznivé skóre a odvezla si z Týniště tři body


Branky


0

Z vyrovnaného prvního poločasu odešli šťastnější domácí, kteří se ujali jednogólového vedení. Ve druhém poločase však měla více ze hry Vysoká, která dvěma góly otočila a zvítězila 1:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas s lepším koncem pro domácí

V prvním poločase drželi míč častěji na svých kopačkách fotbalisté Vysoké. Týniště spoléhalo především na rychlé protiútoky. Oběma týmům se však nedařilo své nadějné akce adekvátně zakončovat. Týniště mohlo těžit i ze standardních situací, které nakonec byly předzvěstí první branky zápasu. Ve čtyřicáté první minutě se domácí po rozehrávce rohového kopu udrželi před vápnem Vysoké a z pravé strany poslali druhý centr do pokutového území. K míči se na přední tyči dostal týnišťský Jan Plašil, který překonal gólmana Milana Pavliše. Týniště se tak ujalo poločasového vedení 1:0. 

Vysoká otáčí vývoj zápasu

Ve druhém poločase už se hra nepřelévala ze strany na stranu s takovou intenzitou, protože Týniště se snažilo šetřit síly i čas pozvolnou kombinací ve středu hřiště. Domácí se proto s postupem času již nedrali tolik do útoku a spoléhali především na obranu. To dávalo šanci Vysoké, aby se usadila na polovině soupeře a pokoušela se o vyrovnání. Vytváření a proměňování šancí se hostům nedařilo až do sedmdesáté minuty. Dvacet minut před koncem prolomil gólové mlčení Vysoké Josef Homolka, který vyrovnal na 1:1. Vysoká pokračovala i za nerozhodného stavu ve svých útočných snahách. V sedmdesáté čtvrté minutě se do vápna Týniště přiřítil Josef Homlka, který předložil míč před prázdnou branku Vojtěchu Bělkovi, a hostující útočník již neměl větší problémy se skórováním. Vysoké se tak podařilo během několika minut otočit skóre na svoji stranu. Fotbalisté Týniště ve zbytku zápasu nenašli síly alespoň na vyrovnání, a Vysoká tak vyhrála 1:2. 



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká nad Labem
Petr Silbernágl - trenér FK Vysoká: V utkání jsme měli balon většinou na svých kopačkách, ale zejména v prvním poločase naše šance většinou končily v předfinální fázi, a domácí tak mohli jít do jednobrankového vedení. To jim možná uškodilo, neboť se začali až příliš brzy soustředit na hájení jednobrankového vedení. Nám se naopak podařilo ve druhé půli zápas otočit a dovést ho zdárně do vítězného konce.

Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - J. Forejtek [-] , M. Winkler [-] , P. Špaček [-] , J. Plašil [-] , L. Slezák [-] (85. J. Winkler [-] ) , J. Lemfeld [-] , M. Novák [-] , J. Odehnal [-] , M. Pavlas [-] (60. M. Novák [-] ) , J. Drapač [-]

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - P. Duben [-] (60. J. Pražák [-] ) , J. Píša [-] , T. Prorok [-] , J. Jelínek [-] - M. Haken [-] , J. Jarkovský [-] (76. P. Kulhánek [-] ) , P. Kafka [-] , J. Podlipný [-] - J. Homolka [-] , V. Bělka [-] (88. M. Píša [-] )

ŽK: 35. M. Pavlas , 90. J. Odehnal - 38. J. Píša .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kalaš Radek - VÍTEK Pavel, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.