4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:0
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

15.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Cidlina zvládla zápas s Dobruškou


Branky


45. K. Omovie , 64. M. Blažej , 84. M. Holec , 89. T. Vaněk
0

Cidlina se během zápasu pozvolna rozjela k dalšímu útočnému výkonu a porazila Dobrušku 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozjezd Cidliny

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, kteří si od úvodu vytvořili územní převahu. Cidlina se během prvních minut dostala k několika rohovým kopům, z nichž nejnebezpečnější byl ten ze čtrnácté minuty. Domácí rozehráli rohový kop nakrátko a následným centrem oslovili v malém vápně Pavla Obermajera. Domácí záložník jen lehce hlavou počechral balon, který těsně minul levou tyč branky Marka Pěničky. V sedmnácté minutě se obranou Dobrušky prohnal Kingsley Omovie a jeho střela, kterou přizvedl hostující obránce, se snášela pod břevno, Marek Pěnička se ale vytáhl s pohotovým zákrokem a míč vyškrábl. Ve dvacáté druhé minutě Kingsley Omovie na hranici vápna přihrál Pavlu Obermajerovi, který z nadějné pozice nastřelil tyč hostující branky. Po sérii nevyužitých šancí se Cidlina prosadila až v závěru poločasu. V posledních vteřinách prvního poločasu rozehrál Michal Blažej rohový kop do malého vápna Dobrušky a míč se díky Kingsley Omoviemu dostal do sítě hostů. První poločas tak skončil vedením Cidliny 1:0. 

Cidlina navyšuje vedení

Ve druhém poločase se domácí snažili zrychlit a zpřesnit svoji hru. Druhý zásah mohli domácí slavit v šedesáté čtvrté minutě. Patrik Mokošín uhájil na levé straně hřiště míč před dotírajícími soupeři a přenesl hru na druhou stranu. K balonu se na hranici vápna dostal Michal Blažej, který bez přípravy propálil vše před sebou včetně gólmana Marka Pěničky. Za dvojnásobně nepříznivého stavu hosté museli hrát riskantněji, což otevíralo prostory pro rychlé brejky domácích. V další šanci na skórování se octl Michal Blažej i Jan Věchet, na třetí branku si ale domácí museli ještě počkat.

 

Cidlina definitivně rozhodla o svých třech bodech v posledních minutách zápasu. V osmdesáté čtvrté minutě Marek Pěnička neudržel v rukavicích střelu Jana Věcheta, k dorážce se proto dostal osamocený Martin Holec, který doklepl míč do prázdné branky. Čtvrtému gólu domácích předcházela individuální akce dorostence Jakuba Trejbala, který si prohodil míč mezi dvěma obránci Dobrušky. Ze vzájemného „souboje“ ale vyšel lépe gólman Marek Pěnička, který vyrazil míč na roh. V osmdesáté deváté minutě se po přihrávce Martina Holce do vápna Dobrušky dostal Tomáš Vaněk. Domácí záložník se zaseknutím zbavil hostujícího obránce a střelou k pravé tyči upravil na konečných 4:0. 



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Vladimír Blažej - trenér RMSK Cidlina: První poločas jsme sehráli prachbídně, formu jsme honili po celém hřišti, ale marně. Vysvobodil nás rohový kop ve 44. minutě, po kterém míč s pomocí obránce dostal do sítě Dobrušky Omovie. Musely následovat změny, nejen ve složení, ale i v rozestavení. Postupně jsme se odrazili ode dna a druhý gól nás už nakopl. Na hřiště přišli i dorostenci a celkově hru tentokrát oživili. Slogan "konec dobrý, všechno dobré" platil tentokrát bezezbytku.


Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - R. Žalman [-] (46. J. Věchet [-] ) , P. Mokošín [-] (77. J. Trejbal [-] ) , M. Vincour [-] (87. J. Pilný [-] ) , J. Matějka [-] - T. Vaněk [-] , M. Blažej [-] , P. Mejstřík [-] , P. Obermajer [-] , A. Akpem [-] (46. P. Pokorný [-] ) - K. Omovie [-] (69. M. Holec [-] )

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - J. Effenberk [-] , F. Šotola [-] , V. Malý [-] , L. Žid [-] - J. Havlík [-] (85. J. Petr [-] ) , D. Eimann [-] , J. Mikušík [-] , P. Krahulec [-] - M. Jirásek [-] , M. Majer [-] (85. J. Hubáček [-] )

ŽK: 58. P. Krahulec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Andrýs Jan - ŠILING Karel, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.