Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:1
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

16.04.2016 10:00

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Cidlina zvládla zápas s Novým Městem


0

Cidlina se proti Novému Městu dostala rychle do vedení. Počáteční aktivita domácích v dalších minutách sice lehce upadla, přesto se Cidlina mohla radovat z výhry 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rámují začátek i konec poločasu brankami

Cidlina vstoupila do zápasu aktivně a už v prvních minutách zatlačila soupeře na jeho polovině. Dominantní hra domácích vyústila v branku už v desáté minutě. Mozkem gólové akce domácích byl Michal Blažej, který po rozehrávce rohového kopu nakrátko obešel tři hráče Nového Města a nadýchaným centrem na zadní tyč vyzval ke skórování Patrika Mokošína, na kterého čekalo pohodové zakončení. Po úvodní brance se domácí tak snadno do střeleckých příležitostí nedostávali. Fotbalisté Cidliny stále kombinovali na polovině soupeře, finální přihrávky na útočníky ale častěji sbírali obránci Nového Města. Hosté se do nadějné šance dostali v devatenácté minutě, kdy se na křížný centr na zadní tyč naběhl Antonín Valášek, záložník Nového Města však byl příliš blízko brankáři Stanislavu Strýhalovi, a i proto ve snaze gólmana obstřelit minul.

 

Domácí se v dalších minutách dostávali do šancí díky centrům ze standardních situacích a zakončení z jednadvacáté, respektive pětadvacáté minuty jen těsně minulo novoměstskou branku. Ještě před koncem prvního poločasu se domácí dočkali druhého gólu. Ve 43. minutě stihl Jan Havrda odcentrovat ještě před tím, než míč opustil vymezenou hrací plochu. Havrdův centr si ve vápně našel Kingsley Omovie, který z bezprostřední blízkosti nedal brankáři Lukáši Holému šanci reagovat. Cidlina si tak z první půle odnesla vedení 2:0. 

Cidlina rychlými rozhoduje dvěma rychlými góly

Cidlina si i ve druhém poločase udržela svoji převahu v držení míče, do vyložených šancí už se ale domácí tak snadno nedostávali. Obrana Nového Města pozorně blokovala domácí pokusy o útočné akce až do 59. minuty. Po přihrávce Michala Blažeje se do volného prostoru v pokutovém území dostal Pavel Pokorný, který však se svým zakončením nepochodil a brankář Lukáš Holý jeho střelu vyrazil. Míč se dostal k dalšímu hráči domácích, Pavlu Mejstříkovi, který prudkou střelu odrazil od břevna za brankovou čáru. Domácí kuli novoměstské železo dokud bylo žhavé. O čtyři minuty později se na hranici pokutového území znovu napřáhl Pavel Mejstřík a jeho přízemní střela zapadla přesně k levé tyči. Cidlina se tak během několika málo minut dostala do vedení 4:0.

 

Čtyřgólové vedení domácí tým ukolébalo k pasivnímu výkonu, čehož hosté využili. V sedmdesáté minutě rozehrávali hosté standardní situaci. Centrovaný balon do pokutového území se dostal k Pavlu Růžičkovi, který svým zakončením sebral Stanislavu Strýhalovi čisté konto. Ve zbývajících minutách ale fotbalisté Nového Města nedokázali přidat další branky, a závěr zápasu se tak dohrál bez větších dramat. 

Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - R. Žalman [-] , M. Široký [-] , M. Vincour [-] (71. A. Akpem [-] ) , J. Matějka [-] (77. L. Pavlata [-] ) - M. Blažej [-] , P. Pokorný [-] , P. Mokošín [-] (64. P. Obermajer [-] ) , P. Mejstřík [-] - K. Omovie [-] (46. J. Vrabec [-] ) , J. Havrda [-] (46. T. Vaněk [-] ) -

MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - D. Nejman [-] , L. Kudláček [-] , J. Vít [-] , Z. Štěpán [-] - P. Růžička [-] , P. Zákravský [-] , A. Lelek [-] , A. Valášek [-] (60. N. Soumar [-] ) - V. Maur [-] (46. L. Tulej [-] ) , M. Klikar [-]

ŽK: 88. P. Mejstřík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Klečka Ivan - MLYNÁŘ Michal, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.