3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

29.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohumín porazil Orlovou


Branky


0

Domácí tým z Bohumína byl po celý zápas jasně lepším týmem. Orlová se dostala jen k několika náznakům šancí. Domácí šli do vedení v 32. minutě, když se hlavou dokázal prosadit Sittek. Navíc domácí v závěru prvního poločasu zahodili samostatný nájezd a na začátku půle druhé rozetřásly břevnem hostující svatyně. Druhou branku přidal Bohumín až v 66. minutě, když se trefil do brány Górniok. Na tříbrankové vedení zvyšoval osm minut před koncem Kurušta. Orlová kosmeticky upravila skóre až v poseldní minutě Mlezivou. Bohumín si ale tři body už bezpečně pohlídal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka (trenér, pro denik.cz): Fotbal jsme předvedli solidní, konečně fungovala mezihra, a góly byly pěkné, takže jsem spokojený. Myslím, že to byla dobrá domácí rozlučka.

FK Slavia Orlová - Lutyně
Jarmil Kopel (trenér, pro denik.cz): Chyběli nám tři nejkvalitnější hráči (Urban, Cigánek, Vybíral), tak jsme to doplnili dorostenci. Jsou to mladí kluci, ještě loni hráli okres. Měli chuť, bojovali, ale dělali zbytečné chyby. Na lepší výsledek to nebylo. Bohumín nás přehrál v kombinaci. Výborně hráli Opic, Sittek a Kurušta. Přiznám se, že jsem ani nečekal, že bychom tady mohli bodovat.



Sestavy


FK Bospor Bohumín
M. Murín [-] - F. Szkuta [-] (60. L. Kalous [-] ) , L. Poštulka [-] , P. Poštulka [-] , P. Šiška [-] - L. Górniok [-] , F. Hanus [-] (68. D. Socha [-] ) , J. Sittek [-] , J. Kubinski [-] - L. Kurušta [-] , M. Opic [-]

FK Slavia Orlová - Lutyně
O. Pacanovský [-] - T. Věčorek [-] (77. L. Koník [-] ) , L. Regec [-] (71. T. Bielan [-] ) , D. Dzida [-] (36. L. Suchánek [-] ) , M. Velký [-] , P. Lisický [-] , D. Klimas [-] , T. Mleziva [-] , D. Renta [-] (79. A. Malík [-] ) , M. Papuga [-] , R. Kroček [-]

ŽK: 64. L. Poštulka - 26. T. Věčorek , 60. L. Suchánek , 72. D. Renta .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: MANKOVECKÝ Tomáš - FUTERKO Martin, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.