1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Holýšově rozhodovaly pokutové kopy


Branky


0

V rámci 26. kola došlo i na souboj Holýšova proti Vejprnicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slunné počasí

Holýšovu se doma příliš nedaří, poslední dva zápasy před domácími příznivci prohrál a spravit chuť si chtěl tento víkend proti Vjejprnicím. Jak tomu bylo již tento víkend typické, uktání se odehrálo za krásného slunného počasí, které předurčovalo spíše k opalování, než k fotbalu. I tak si ale na holýšovský plácek našlo cestu celkem 185 diváků, kteří mohli od prvních minut vidět lehce nadprůměrné utkání. Obě mužstva se snažila o prosazení kombinačním fotbalem, ale obrany obou týmů držely pevně, jako onehdá legendární Excalibur v kameni. Do jednoho z mála zakončení prvního poločasu se dostal domácí kapitán Valachovič, kterého vychytal brankář Dufek. V první půli tak gól nepadl a oba celky se do kabin rozešly smírně za stavu 0:0.

Rozhodovaly penalty

Prvního gólu se necelá dvoustovka diváků dočkala až v 58. minutě. Po rychlém přelití těžiště hry na levou stranu zatáhl míč k vápnu Radek Kraus a zpětnou přihrávkou na roh vápna našel Miroslava Černohorského, který se s míčem otočil a jeho následná tečovaná rána zapadla pod břevno vejprnické svatyně, ve které nechytatelné ráně pouze přihlížel Michal Dufek. Vejprnice poté zabraly a do šancích se postupně dostal Adam Ufrémund nebo po zranění se zotavující Lukáš Kuhajda, ale Pavel Řezáč neměl moc práce. Kýžená branka přišla až po krásné akci. Po sérii rychlých přihrávek se k míči dostal na levém křídle střídající Matěj Hora, jenž obešel dva spoluhráče a nezištnou přihrávkou našel Adama Ufrémunda, jehož projektil zapadl přesně k holýšovské tyči. V závěru utkání mohl Holýšov skóre ještě převrátit na svou stranu, ale hlavička Miroslava Černohorského si cestu mezi tři tyče nenašla. Zápas tak musely rozlousknout až pokutové kopy, ve kterých se lépe ukázali hráči hostující Slavie a po vítězné penaltě Vladimíra Puhlovského si domů odvážejí dva body.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "Nebyl to z naší strany špatný zápas. Pěknou střelou jsme šli do vedení, které jsme ale brzy ztratili a svou velkou šanci jsme poté neproměnili. Rozhodly penalty, kde se ukázalo, že se nám dlouhodobě v pokutových kopech nedaří."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Myslím, že jsme navázali na náš pohárový výkon a převedli jsme se v dobrém světle. Holýšov byl lepší první půli, my tu druhou, kdy nás paradoxně nastartoval soupeřův gól. My jsme chvíli nato neproměnili pár šancí, ale jedna se ujala a zápas jsme naštěstí v penaltovém rozstřelu urvali v náš prospěch."



Sestavy


FK Holýšov
P. Řezáč [-] - P. Dotzauer [-] , R. Kraus [-] , K. Staněk [-] , J. Valachovič [-] , M. Šobr [-] , M. Černohorský [-] , P. Trhlík [-] , R. Baxa [-] , J. Hamerník [-] (46. L. Bozděch [-] ) , D. Zavadil [-]

SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - A. Ufrémund [-] (83. P. Bárta [-] ) , L. Paul [-] , D. Svoboda [-] (46. Z. Milota [-] ) , M. Löwy [-] (53. M. Hora [-] ) , J. Mašek [-] , J. Černý [-] , Š. Havránek [-] , L. Rada [-] , F. Heindl [-] (64. L. Kuhajda [-] ) , V. Puhlovský [-]

ŽK: 50. M. Černohorský - 76. Z. Milota .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Šiška Pavel - MAZÁN Jan, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.