0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice zastavily rozjetou Lhotu


Branky


0

Lhotě se na jaře daří a tuto sobotu jim se snahou překazit bodovou šňůru přijela Benfika z Domažlic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladší Korelus udeřil

Domažlice přijely do Lhoty pouze ve dvanácti hráčích, kdy jediným borcem na střídání byl mladý talent Antonín Vlček, ročník 2000. Po čtvrthodině hry mohl Lhotu poslat do vedení Matěj Strejček, který se zčistajasna objevil sám před odkrytou brankou, ve které ale trefil pouze dobíhajícího hostujícího obránce Hojdu. Tolikrát proklínané nedáš, dostaneš tak ukázalo svou pravou tvář. Na centr Milana Lucáka v 18. minutě si naběhl a nejvýšše vyskočil mladík Jakub Korelus, jmenovec staršího spoluhráče Tomáše Koreluse, a jeho pokus skončil za zády překvapeného Lukáše Böhma, mimochodem vítěze poslední ankety o hráče kola. V další šanci hostů zaváhal Hojda, který trefil břevno, načež ho v rozezvučení brankové konstrukce napodobili spoluhráči Lucák a Kadlec. Když už se Lhota po třiceti minutách radovala z vyrovnání, vyletěl praporek rozhodčího do vzduchu a branka neplatila pro domnělý ofsajd. Domácí tak šli do kabin za nepříznivého stavu 0:1.

Bití na vrata

Do druhého poločasu vstoupila Lhota o mnoho aktivněji a domažlická skvadra muela bránit těsný náskok. K hlavičce se po rohovém kopu dostal Vladislav Fiala, ale gól z toho nebyl. V další šanci selhal i Daniel Ritschel, kterému nesedla střela z deseti metrů a jeho pokus šel hodně mimo. Ani neproměněné šance domácí nezastavily a vytoužené vyrovnání se zdálo býti na dosah. Když ale v 70. minutě selhal v další šanci opět Vladislav Fiala, který z malého vápna hlavičkoval pouze do tyčky, musela se Lhota smířit s prohrou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "V první půli jsme byli málo důrazní v obou šestnáctkách a inkasovali jsme hodně lacinou branku. Ve druhém poločase jsme se hodně zlepšili a hra byla v podstatě jen na jednu branku, ale bohužel, gól jsme již nevstřelili."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "Musím před klukama smeknout, jak to bojovností a takticky zvládli a i v improvizované sestavě vybojovali tři body. V prvním poločase jsme byli dobří a zasloužili jsme i možná větší vedení. Ve druhé půli nás soupeř zmáčkl, ale my jsme na hřišti nechali všechno."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Nový [-] (68. J. Šroubek [-] ) , V. Zelenka [-] , F. Peroutka [-] , J. Hucl [-] - V. Fiala [-] , D. Ritschel [-] , J. Hrdlička [-] , Z. Černý [-] - L. Čejka [-] (46. J. Horník [-] ) , M. Strejček [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - J. Korelus [-] , T. Korelus [-] , L. Waldmann [-] , P. Kadlec [-] , M. Hojda [-] (85. A. Vlček [-] ) , L. Bláha [-] , J. Šimůnek [-] , Z. Štěpán [-] , M. Lucák [-] , J. Kubr [-]

ŽK: 26. F. Peroutka , 65. V. Zelenka , 82. J. Hucl - 57. M. Lucák , 64. J. Korelus , 70. Z. Štěpán , 89. P. Kadlec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šlajs Jakub - BOGDAN Gabriel, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.