L. Paul 29.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota vyloupila Vejprnice


Branky


0

Lhotě se proti Slavii povedlo otočit skóre a z Vejprnic odjíždí se všemi třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červenalo se

Ani Vejprnicím se nevyhla fotbalová soupeřka - přeháňka, díky které se ale nad hřištěm ještě před zápasem objevila barevná duha, která snad mohla předpovídat, kde je schovaný poklad - na slávistickém plácku. Cestu za třemi body odstartovali lépe hosté ze Lhoty. Poté se ale otěží ujmula domácí Slavie a její aktivita vyvrcholila ve 29. minutě. Po rychlé akci středem hřiště se k centru z levého křídla dostal Michal Löwy, jehož nabídky využil na zadní tyči Lukáš Paul a v pádu poslal svůj tým do vedení. To ale netrvalo dlouho. Již ve 37. minutě totiž Vladislav Fiala našel zpětnou přihrávkou pod sebe Zbyňka Černého, který se trefil krásně a bylo srovnáno. Těsně před poločasem se navíc ze hřiště poroučel Filip Heindl, pro které druhá žlutá karta v zápase znamenala kartu červenou.

Využití přesilovky

Domácí byli nuceni stáhnout svou aktivitu a vyčkávat na chybu soupeře. Po jedné takové vyrazil do rychlého kontru Michal Löwy, který bohužel tváří tvář gólmanu Böhmovi trefil právě lhotského strážce svatyně. A tak se skóre měnilo na druhé straně. Zbyněk Černý zatáhl balón k velkému vápnu a vystrčil Strejčka, který se zkušeně odpoutal od svého strážce a přesnou ranou k tyči dokonal lhotský obrat. Následovala série velkých šancí Lhoty, kdy nejdříve sám na malém vápně netrefil prázdnou branku Vladislav Fiala a následně ve svých šancích selhal Lukáš Čejka i Matěj Strejček. V 78. minutě se mohlo zahazování šancí hostům vymstít. Malou domů vystihl Lukáš Paul, ale vyběhnuvší Lukáš Böhm vejprnického střelce zboural a šel po zásluze ven. Jeho místo v bráně zaujal Miroslav Šoltys, který měl hned plné ruce práce s  Horovo šancí. V poslední minutě utkání ale rozebralo domácí obrany duo Horník - Fiala a po přihrávce druhého jmenovaného zakončil do odkryté branky podruhé v utkání Matěj Strejček.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Myslím si, že to bylo vyrovnané utkání. Dostali jsme se zaslouženě do vedení. Potom jsme bohužel zaváhali a soupeř vyrovnal, navíc jsme šli ještě do desíti. My jsme museli zalézt a čekat. My jsme poté dostali po hrubé chybě gól na 2:1. Při snaze o vyrovnání jsme ale zaváhali potřetí."

TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér hostů: "První půle byla vyrovnaná. Ráz utkání určilo vyloučení domácího obránce, po kterém jsme využili naší přesilovku. My jsme sice šli také do deseti, ale přidali jsme třetí, pojišťovací gól. Zasloužené vítězství."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
V. Kovařík [-] - Z. Milota [-] , L. Paul [-] , J. Biedermann [-] (89. D. Svoboda [-] ) , M. Löwy [-] (64. P. Bárta [-] ) , L. Rada [-] , J. Černý [-] , M. Hora [-] , Š. Havránek [-] , F. Heindl [-] , V. Puhlovský [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Nový [-] , V. Zelenka [-] (46. J. Šroubek [-] ) , F. Peroutka [-] (89. J. Záhrobský [-] ) , J. Hucl [-] - V. Fiala [-] , D. Ritschel [-] (75. M. Šoltys [-] ) , J. Hrdlička [-] , Z. Černý [-] - M. Strejček [-] , L. Čejka [-] (69. J. Horník [-] )

ŽK: 28. F. Heindl , 62. M. Hora - 33. V. Zelenka , 90. J. Šroubek . ČK: 43. F. Heindl - 76. L. Böhm .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šiška Pavel - ŠTÖKL Jiří, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.