Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota i díky hattricku Strejčka zvítězila v Chotíkově


Branky


0

Podle papírových předpokladů to měl být v sobotu jasný zápas. Chotíkovu se na jaře zatím vůbec nedaří nahradit absentující hráče, Lhota naopak pod novým trenérem Kluskou šlape.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení sokolů

Domácí trenér Urbánek se potýká s rozsáhlou marodkou svého týmu, a tak mu situace ze sedmé minuty, kdy se ze hřiště vinou zranění musel poroučet Jiří Pechler. Z obou stran byl ale fotbal spíše o nakopávání, což vedlo k šancím spíše ze strany Lhoty. Ladislav Fiala napřáhl zpoza vápna ke střele, která se zastavila až o břevno Bejdákovi branky. Po následném rohovém kopu zakončoval Václav Zelenka, ale Dominik Bejdák si zřejmě dobře postavil tyče - střela opět rozechvěla pouze brankovou konstrukci. Ve 33. minutě přišel první gól utkání. Po dlouhém autu propadl balón až k nohám Matěje Strejčka, který propálil chumel hráčů před sebou a mohl se radovat ze svého prvního zásahu v zápase. Za stavu 0:1 tak skončil první poločas.

Tři červené v závěru

Po hodně hry ale přišlo trošku nečekané vyrovnání. Po krátkém dobývání se Chotíkov, konkrétně Jaroslav Kluska ml., tedy syn trenéra hostů, Jaroslava Klusky st., dostal k centru, na který si nejvýše naskočil Martin Kadlec a přesnou hlavičkou vyrovnal stav na 1:1.  Poté převzali iniciativu domácí hráči, kterým vyrovnání pomohlo. K pěkně táhlé střele se dostal Hruška, jehož pokus ale Böhm kryl. Když se neujala ani hlavička Davida Míky, tak musel úřadovat opět Matěj Strejček, který si krásně našel výtečný centr Peroutky z rohového kopu a nechytatelně poslal míč hlavou pod břevno. V 83. minutě ale Lhota přidala třetí branku. Gólman Bejdák odkopl míč před dotírajícím Strejčkem, který byl dle reakce domácích hráčů, funkcionářů a fanoušků v ofsajdu, pouze k Jakubu Šroubkovi, který ze třiceti metrů zamířil přesně a trefil prázdnou branku. Minutu na to přišla první červená karta zápasu, když lhotský Hrdlička překazil snahu o rychlé rozehrání balónu po odpískaném faulu a rozhodčí Mazanec s udělením druhé žluté karty neváhal. Pokud snad ale hostujícímu bekovi nefungovala správně paměť a váhal, kudy vede do kabin cesta, nemusel zoufat. Bezmála třicet vteřin nato ho na cestě do sprch doprovodil kapitán Chotíkova Levý, který se po sprše sprostých slov na trio rozhodčích šel uklidnit pod vodu. Dvojice odcházejících hráčů si všiml Martin Šlajs a nejspíše ze strachu o zbytky teplé vody dal po další poznámce k výkonu rozhodčích sudímu Mazanci důvod nezandavat červenou kartu ihned do kapsy. V 90. minutě se zbytek hráčů, co udržel nervy na uzdě, začal znovu zabývat fotbalem a Matěj Strejček společně s konečným hvizdem rozhodčího vsítil třetí gól, tedy hattrick.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér domácích: "Paradoxně nejsem dneska až tak zklamaný. I s těmi problémy, které nyní máme, jsme zahráli na maximum. Do 70. minuty to byl vyrovnaný zápas. Bohužel rozhodla trošku chyba našeho gólmana, třetí gól byl podle mě z jasného ofsajdu. Jediná věc ale, co mě hodně mrzí, je vyloučení hráče Levýho. Je to ztráta, se kterou se budeme hodně těžko vyrovnávat."

TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér hostů: "Bylo to poměrně vyrovnané utkání. Nakonec rozhodlo to, že jsme byli produktivnější pří proměňování šancí a dokázali jsme se prosadit ze standardních situací. Závěr byl trochu nervóznější, ale to k tomu asi patří."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Kluska ml. [-] , M. Prais [-] , J. Levý [-] , J. Pechler [-] (7. P. Černý [-] ) - D. Míka [-] (88. D. Vacek [-] ) , K. Rozboud [-] (79. M. Hauer [-] ) , M. Šlajs [-] , M. Kadlec [-] (82. M. Vojáček [-] ) - T. Hruška [-] , M. Lopata [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Nový [-] , V. Zelenka [-] , F. Peroutka [-] (84. J. Záhrobský [-] ) , J. Hucl [-] - V. Fiala [-] (90. V. Křelina [-] ) , D. Ritschel [-] (76. J. Šroubek [-] ) , J. Hrdlička [-] , Z. Černý [-] - M. Strejček [-] , L. Čejka [-] (72. J. Horník [-] )

ŽK: 50. J. Levý , 81. M. Šlajs , 88. M. Prais - 41. M. Strejček , 46. J. Hucl , 58. F. Peroutka , 61. P. Nový , 78. J. Hrdlička . ČK: 84. J. Levý , 85. M. Šlajs - 83. J. Hrdlička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mazanec Marek - HAVRÁNEK Martin, LEGO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.