3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Ves zvládla derby se Strážovem


Branky


12. F. Dryje , 20. J. Hubený , 34. O. Goby - 39. D. Kološ
0

Čtyřiadvacáté kolo mělo na programu i souboj mezi Dlouhou Vsí a Strážovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná dominance domácích

Říká se, že derby nemá favorita, ale již od úvodních minut bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Domácí svého soupeře jasně přehrávali, ve všech směrech byli lepším týmem. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí, netrvalo dlouho a dostali se do vedení. Po rychlé kombinační akci odcentroval z levé strany kapitán Jan Hubený, který našel před brankou Filipa Dryjeho a ten si se zakončením věděl rady. Dlouhoveští byli při chuti a v žádném případě nepolevili. Ve 20. minutě zdvojnásobil vedení domácích Jan Hubený a s nadějemi Strážova na bodový zisk to vypadalo bledě. Domácím se podařilo vstřelit ještě třetí branku, postaral se o ni ve 34. minutě aktivní Ondřej Goby a bylo prakticky po zápase. Hosté se ale nevzdali a podařilo se jim do konce poločasu snížit, ve 39. minutě se po standartní situaci střelecky prosadil David Kološ a vykřesal tak naději pro svůj tým. Do kabin se tedy šlo za stavu 3:1.

Ve druhé půli se již skóre neměnilo

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Hráči Dlouhé Vsi i nadále na hřišti dominovali a soupeře nepouštěli prakticky k ničemu. Na hráčích Strážova byla vidět snaha zvrátit nepříznivý stav zápasu, na svého dnešního soupeře ale prostě nestačili. Domácí byli všude první, svou rychlostí a agresivitou naprosto zaskočili svého soupeře a prakticky po celý zbytek zápasu hru v poklidu kontrolovali. Moc šancí k vidění nebylo, domácí měli nahráno, nemuseli se hnát do nějakých útočných výpadů. Hosté se na nějaký zvrat nezmohli, Dlouhá Ves si v pohodě pohlídala dvoubrankové vedení a připsala si cenné tři body z poměrně snadného derby.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Dlouhá Ves
Robert Stojkovič: Po celý zápas jsme byli lepší než soupeř, přehrávali jsme ho ve všech směrech. Po půlhodině hry jsme vedli o tři branky, ale kdyby to bylo 5:0, nikdo by se nemohl divit. Musím pochválit celý tým, byla to zasloužená výhra. I rozhodčí si zaslouží pochvalu, celé utkání odřídil perfektně.




Sestavy


TJ Tatran Dlouhá Ves
J. Kodýdek [-] - V. Hrach [-] , F. Dryje [-] , M. Kulhánek [-] , P. Švec [-] (88. J. Riepl [-] ) , J. Hubený [-] , F. Blažek [-] (66. P. Beránek [-] ) , M. Krůs [-] , P. Sperl [-] , S. Valvoda [-] , O. Goby [-]

SK Kovodružstvo Strážov
J. Franc [-] - M. Denk [-] - M. Chaluš [-] , J. Flodr [-] , D. Kološ [-] , J. Hosnedl [-] - - A. Presl [-] , O. Janský [-] , D. Kotlan [-] (77. O. Uruba [-] ) , A. Bouberle [-] , V. Čížek [-]

ŽK: 44. P. Sperl - 40. J. Hosnedl , 64. A. Presl , 67. O. Janský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - PETRŽELKA František, PETRŽÍLKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.