Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec může díky výhře stále pomýšlet na místo v baráži


Branky


0

Ve čtyřiadvacátém kole se střetly i týmy Starého Plzence a Losiné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli zvládli lépe domácí

Hráči Losiné měli před utkáním jasný cíl, získat alespoň bod, aby měli větší šanci vyhnout se baráži o sestup. Úvod utkání ale vyšel lépe domácím fotbalistům, kterým netrvalo dlouho vstřelit úvodní branku. Postaral se o ni již v 8. minutě střelec týmu Ondřej Havlíček a s Losinou to vypadalo špatně. Hosté se ale nepoložili, vyrovnali hru a začali být nebezpeční. V 15. minutě vybojovali pokutový kop, ke kterému se postavil Libor Šindelář a s ledovým klidem vyrovnal. Hra se po vyrovnání Losiné uklidnila, nehrálo se v moc velkém tempu. Oba týmy se nikam nehrnuly, hlavně hráči domácího týmu vypadali, že nemají o co hrát. V závěru poločasu ale přeci jen trochu zabrali a podařilo se jim dvakrát skórovat. Nejprve se ve 40. minutě prosadil Pavel Brejcha, kterého o minutu později napodobil Jan Vyskočil. Do kabin se tedy šlo za stavu 3:1.

Losiná se na obrat nezmohla

Obraz hry se ve druhé půli téměř nezměnil. Hráči Losiné na svého soupeře nestačili, domácí si vedení hlídali, žádný šlágr to z jejich strany ale také nebyl. V 54. minutě se podruhé v zápase prosadil Ondřej Havlíček a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto. O čtyři minuty později navíc skóroval střídající Pavel Batěk, který byl na hřišti pouhé dvě minuty. Utkání se dohrávalo ve vlažném tempu, v 78. minutě upravil skóre na konečných 6:1 opět Pavel Batěk a definitivně tak utvrdil vítězství svého týmu. Starý Plzenec tedy s přehledem porazil Losinou a musí spoléhat na zaváhání týmů před ním, aby měl šancí posunout se na druhou pozici zajišťující účast v baráži o postup.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Zdeněk Ernest: Jednoznačný průběh celého utkání, ale musím říct, že hra vůbec neodpovídá výsledku. Odehráli jsme asi nejhorší utkání letos, všichni hráči předvedli podprůměrný výkon.




Sestavy


SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - J. Vyskočil [-] (57. P. Batěk [-] ) , P. Staněk [-] (46. J. Parlásek [-] ) , T. Pata [-] , M. Bláha [-] , V. Brejcha [-] , V. Drohobeckyj [-] (88. M. Košťál [-] ) , O. Havlíček [-] , P. Brejcha [-] , J. Bláha [-] (66. J. Loub [-] ) , P. Houdek [-]

TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - O. Tic [-] , P. Novotný [-] , Z. Svoboda [-] , D. Zeman [-] - M. Pátek [-] , L. Šindelář [-] , P. Tančouz [-] (64. F. Mádr [-] ) - O. Fremr [-] (64. D. Matulka [-] ) , M. Veleman [-] , T. Hrach [-] -

ŽK: 44. P. Staněk - 44. M. Veleman , 62. L. Šindelář , 67. Z. Svoboda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: REIPRICH Václav - BATĚK František (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.