3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek napravil zaváhání z předchozího kola


Branky


14. T. Harant , 81. R. Holeček (p.) , 87. M. Kolář
0

Třiadvacáté kolo uzavřel duel mezi Hrádkem a Dlouhou Vsí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes povedený start hosté inkasovali

Hrádečtí vstupovali do utkání ze druhé pozice v roli papírového favorita, ale soupeř je od úvodních minut zaskočil aktivní hrou. Dlouhoveští byli rychlejší a bojovnější než soupeř, místy ho dokonce přehrávali. Domácí ale přežili menší nápor soupeře a byli to oni, kdo vstřelil úvodní branku zápasu. Postaral se o ni ve 14. minutě Tomáš Harant, který využil centru ze strany od Pavla Fraňka a poslal svůj tým do vedení. Tento moment domácí fotbalisty uklidnil, zbytek poločasu byl víceméně v jejich režii. Své vedení si pohlídali až do poločasového hvizdu, do kabin se tedy šlo za stavu 1:0.

Hrádek si tři body pohlídal

Druhý poločas byl od úvodních minut poměrně vyrovnaný, ani jeden z týmů neměl nějakou výraznější převahu. Hosté se snažili hrozit především z rychlých protiútoků, několikrát ale byli zastaveni odpískáním ofsajdu, i když byly situace často velmi hraniční. Domácí fotbalisté se také snažili vstřelit branku, která by jim definitivně pojistila tři body, dlouho se jim to ale nedařilo. Na gól museli čekat až do 81. minuty, kdy byla po závaru ve vápně odpískaná penalta. Míč si na bílý bod postavil Radek Holeček a zvýšil vedení Hrádku na 2:0. Definitivní tečku přidal v 87. minutě Miroslav Kolář, který si při rohovém kopu pěkně naběhl na přední tyč a hlavičkou nedal brankáři žádnou šanci. Hrádek tedy nakonec udolal Dlouhou Ves 3:0 a stále se může těšit ze druhé pozice, která mu zajišťuje účast v baráži o postup.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Tomáš Adamec: V prvním poločase jsme začali dobře a dostali jsme se do vedení. Druhý poločas jsme si hlídali vedení, v závěru jsme přidali dvě branky a po zásluze zvítězili.

TJ Tatran Dlouhá Ves
Pavel Beránek: V úvodu jsme byli lepší, soupeř ale využil jedné naší chyby a skóroval. Musím si trochu postěžovat na pana rozhodčího, který nás v několika momentech poškodil, ale samozřejmě se na to nechci vymlouvat.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - K. Mareš [-] , V. Skála [-] , J. Brabec [-] , M. Brabec [-] , R. Holeček [-] (90. L. Rychtařík [-] ) , Z. Kodýdek [-] - A. Štěpán [-] (88. M. Drahoš [-] ) - T. Matějka [-] , P. Franěk [-] (84. M. Kolář [-] ) , T. Harant [-] (77. L. Šoural [-] )

TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - F. Dryje [-] , M. Kulhánek [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , P. Pechek [-] , J. Mirvald [-] (20. F. Blažek [-] ) , M. Krůs [-] , P. Sperl [-] (84. J. Kodýdek [-] ) , S. Valvoda [-] , O. Goby [-]

ŽK: 34. R. Holeček , 84. V. Skála - 30. P. Pechek , 42. F. Blažek , 42. P. Sperl , 90. M. Krůs .
Hráči zápasu: V. Skála , A. Štěpán - P. Pechek , P. Švec .
Počet diváků: 221. Rozhodčí: Bína Roman - LIŠKUTÍN Antonín, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.