2:1
(1:1)
36. J. Šefl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí nepotvrdilo skvělou formu


Branky


10. S. Valvoda , 66. M. Krůs - 36. J. Šefl
0

Jednadvacáté kolo nabídlo i duel mezi Dlouhou Vsí a Spáleným Poříčím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes převahu domácích skončil poločas nerozhodně

Do zápasu vstupovali hráči Spáleného Poříčí ve velké formě, kterou chtěli určitě potvrdit. Od úvodních minut byli ale jasně lepší domácí fotbalisté, kteří zatlačili svého soupeře a nutili ho k chybám. V 10. minutě udělali dlouhoveští velký závar v pokutovém území soupeře, míč se po několika odrazech dostal na velké vápno, kde se ho chopil Stanislav Valvoda a krásnou střelou nedal brankáři hostí žádnou šanci. Domácí byli na koni a po celý první poločas soupeře prakticky k ničemu nepustili. Přesto se podařilo Spálenému Poříčí vyrovnat, i když velkou zásluhu na tom měli domácí fotbalisté. Ve 36. minutě nastřelil při rozehrávce jeden z obránců útočníka Jiřího Šefla od něhož se míč odrazil a dokutálel se až za záda domácího brankáře, který nedokázal zareagovat. První poločas tedy skončil, pro domácí trochu smolně, nerozhodně 1:1.

Dlouhá Ves nakonec potvrdila svou dominanci

Obraz hry se ve druhé půli prakticky nezměnil. Domácí i nadále tlačili svého soupeře a snažili se vstřelit vedoucí branku. Dlouho se jim ale nedařilo překonat obranu soupeře, poštěstilo se jim až v 66. minutě. Po rohovém kopu se míč odrazil k Martinu Krůsovi, který z těžkého úhlu trefil míč přesně mezi nohy hostujícího brankáře, který do té doby držel svůj tým skvělými zákroky. Dlouhá Ves se tedy konečně dostala do vedení, hosté se snažili o rychlou odpovědět, dnes ale nebyl jejich den. Domácí si po zbytek zápasu hlídali jednobrankové vedení, kterí nakonec uhájili bez větších problémů. Dlouhá Ves se tedy po vítězství 2:1 posunula na osmou příčku, přímo před Spálené Poříčí.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Dlouhá Ves
Pavel Beránek: Nastoupili jsme do utkání jako vyměnění. Před utkáním jsme se blížili sestupem, takže hráči bojovali, vstřelili jsme krásné branky, škoda jen, že jich nebylo víc. Chtěl bych pochválit celý tým za perfektní výkon.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Dnes jsme prohráli zaslouženě. Domácí měli větší vůli po vítězství, přehrávali nás svým nasazením. Náš výkon byl bídný, soupeři jsme branky prakticky darovali. Když už jsme se dostali do šancí, tak jsme si vše pokazili ještě před zakončením. Musíme se oklepat.



Sestavy


TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - S. Valvoda [-] (62. F. Blažek [-] ) , F. Dryje [-] , M. Kulhánek [-] , P. Švec [-] (88. J. Šmíd [-] ) , J. Hubený [-] , P. Pechek [-] , J. Mirvald [-] , M. Krůs [-] (68. F. Matějka [-] ) , P. Sperl [-] , O. Goby [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - V. Homolka [-] (53. J. Radda [-] ) , K. Kalista [-] (69. P. Roj [-] ) , J. Louda [-] , J. Karas [-] , F. Brudna [-] - P. Byron [-] , M. Krňoul [-] , V. Novotný [-] - J. Šefl [-] , J. Novák [-] -

ŽK: 15. O. Goby , 41. J. Hubený , 81. F. Blažek - 11. V. Homolka , 13. J. Novák , 60. F. Brudna .
Hráči zápasu: F. Dryje , M. Krůs .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rada Jiří - BERÁNEK Pavel (N), KREJDL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.