P. Volf 58.
P. Volf 60.
2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava zvládla domácí utkání


Branky


58. P. Volf , 60. P. Volf - 13. S. Procházka
0

V jednadvacátém kole přivítali hráči Žákavé na svém trávníku fotbalisty Starého Smolivce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe hostům

Úvod zápasu byl poměrně vyrovnaný, domácí měli sice územní převahu, do žádných šancí se ale nedostávali. To hosté využili hned svoji první příležitost, ve 13. minutě se dostal k míči Stanislav Procházka a pěknou střelou překonal brankáře domácích. Žákavští se snažili rychle odpovědět, naráželi ale na pozornou obranu soupeře, která pracovala bezchybně. Hosté se po vstřelené brance trochu zatáhli a zkoušeli hrozit z rychlých protiútoků. Moc šancí ale k vidění nebylo a do konce poločasu se již nic zajímavého nestalo. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Domácím se podařilo otočit skóre

Do druhého poločasu vstoupili domácí mnohem lépe a od úvodních minut se snažili vstřelit vyrovnávací branku. Ta přišla v 58. minutě, kdy se hráčům Žákavé konečně podařilo prolomit obranu soupeře a po střele Pavla Volfa srovnali skóre na 1:1. Ten samý hráč se o dvě minuty později prosadil podruhé, když si naběhl na centr ze strany a z voleje poslal míč za záda brankáře hostí. Domácí byli na koni, nehnali se ale tolik do útoku a spíše se snažili kontrolovat hru. Hosté už neměli dostatek sil na zdramatizování zápasu a skóre se již nezměnilo. Žákava si tedy tři body pohlídala a díky výhře se posunula na čtvrtou příčku v tabulce. Starý Smolivec se propadl na jedenácté místo.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Miloslav Šula: Soupeř se celou první půli pouze bránil, podařilo se mu ale jít do vedení. Ve druhé půli jsme vyrovnali a následně šli do vedení, které jsme si do konce zápasu pohlídali.

SK Starý Smolivec
Jan Spour: Zápas byl poměrně vyrovnaný, podařilo se nám jít v prvním poločase do vedení. Na začátku druhé půle nás soupeř přitlačil a podařilo se mu skóre otočit. Utkání bylo spíše remízové.



Sestavy


FK Žákava
T. Kosnar [-] - R. Škala [-] (57. Z. Váňa [-] ) , L. Drugda [-] , J. Tišl [-] , S. Nekola [-] - O. Soukup [-] , P. Volf [-] , M. Skala [-] , A. Huňáček [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - J. Tupý [-] , S. Procházka [-] , M. Hrkel [-] , T. Bejček [-] , F. Trhlík [-] , M. Tyrpekl [-] , K. Bouše [-] , O. Strejc [-] (73. R. Ostříž [-] ) , R. Štěpánek [-] , P. Panýrek [-]

ŽK: 10. L. Drugda , 67. A. Huňáček - 45. O. Strejc , 79. R. Ostříž , 90. P. Panýrek .
Hráči zápasu: T. Kosnar - S. Procházka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ČUBR Zbyněk - SOUKUP Oldřich (N), STUNA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.