3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 10:15

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice překvapily favorita


Branky


61. O. Urban , 72. T. Benedikt , 90. J. Ruth - 28. V. Dušek
0

Dvacáté kolo uzavřel duel mezi Přešticemi a Chlumčany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dušek poslal hosty do vedení

Chlumčany vstupovaly do utkáni proti Přešticím v roli velkého favorita, domácí stále hledají formu z podzimu. Úvod utkání byl poměrně vyrovnaný, mírnou převahu měli hostující fotbalisté, kteří chtěli potvrdit papírové předpoklady a dostat se rychle do vedení. Skóre se ale měnilo až ve 28. minutě, Chlumčany poslal do vedení Václav Dušek. Domácí po inkasované brance hru vyrovnali a snažili se o rychlou odpověď. Nedařilo se jim ale prolomit pevnou obranu soupeře, Chlumčany hrály velmi kompaktně. Velkou šanci na vyrovnání měly Přeštice v nastaveném čase prvního poločasu, kdy byl faulován jeden z útočících hráčů v pokutovém území a byla nařízena penalta. Na bílý bod si postavil míč Václav Klokan, který ale neunesl tíhu okamžiku a nedal. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Přeštice třemi brankami otočily skóre zápasu

Od úvodních minut druhého poločasu byli lepší domácí fotbalisté. Tlačili svého soupeře na jeho polovinu hřiště a hnali se za vyrovnáním. Jejich snaha jim přinesla kýžené ovoce v 61. minutě, kdy skóroval Ondřej Urban a vyrovnal skóre zápasu na 1:1. Domácí byli na koni a cítili, že mohou favorita porazit. V 72. minutě se jim podařil dostat do vedení, úspěšným střelcem byl Tomáš Benedikt a Chlumčany znervózněly. V 75. minutě navíc přišla velká komplikace v podobě vyloučení hostujícího Petra Šmída, který viděl od rozhodčího druhou žlutou kartu a zarezervoval si tak místo ve sprchách. Přeštice si po zbytek zápasu v poklidu hlídaly jednobrankové vedení, v závěru se jim navíc podařilo přidat třetí branku. Postaral se o ni střídající Jan Ruth a upravil tak skóre na konečných 3:1. Přeštice se díky výhře posunuly zpět do horní poloviny tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV B
Jan Viktora: Velmi kvalitní soupeř, bylo to vyrovnané utkání. V první půli jsme inkasovali, mohli jsme vyrovnat v závěru z penalty, to se nám ale nepodařilo. Ve druhé půli jsme byli o něco lepší než soupeř a po zásluze jsme skóre otočili. Předvedli jsme nejlepší výkon jara.




Sestavy


FK ROBSTAV B
M. Bešta [-] - J. Gruszka [-] , J. Viktora [-] , M. Švarc [-] , J. Stehlík [-] (46. J. Bešta [-] ) - T. Benedikt [-] (84. J. Ruth [-] ) , V. Čížek [-] - O. Urban [-] (76. P. Skála [-] ) , V. Klokan [-] , I. Blahoudek [-] , M. Brada [-] (68. Š. Baranec [-] )

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , P. Šmíd [-] , T. Fleissig [-] - V. Syrovátko [-] (80. F. Štěpán [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , J. Voller [-] - L. Nohava [-] , V. Dušek [-] (46. J. Vajai [-] ) , J. Kraus [-] (75. T. Benedikt [-] ) -

ŽK: 23. V. Čížek , 64. V. Klokan , 76. J. Viktora - 45. R. Fryš , 64. P. Šmíd . ČK: 75. P. Šmíd .
Hráči zápasu: I. Blahoudek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hodek Jakub - HAVRÁNEK Martin, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.