Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí deklasovalo soupeře


Branky


21. P. Karlík , 31. J. Šefl , 44. F. Brudna (p.) , 56. V. Novotný , 68. D. Šlajs , 73. D. Šlajs , 78. P. Byron , 80. V. Novotný - 74. M. Šlehubr , 77. J. Petřík
0

Devatenácté kolo mělo na programu i souboj mezi Spáleným Poříčím a Chanovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zcela ovládli první poločas

Spálené Poříčí mělo sice výhodu domácího prostředí, v tabulce na tom byli ale lépe hosté. Úvod utkání ale jasně patřil Spálenému Poříčí, soupeř se vůbec nemohl dostat do tempa. Domácí měli hned od úvodu několik zajímavých příležitostí a bylo jen otázkou času, kdy se dostanou do vedení. To se jim podařilo ve 21. minutě, skóre zápasu otevřel Petr Karlík. Z domácí strany to ale zdaleka nebylo vše, hned o deset minut později se stav měnil podruhé. Do listiny střelců se zapsal útočník Jiří Šefl, Spálené Poříčí tedy vedlo o dvě branky. Asi rozhodující moment zápasu přišel minutu před koncem první půle, kdy byl faulován jeden z domácích hráčů a byla nařízena penalt. Míč si na bílý bod postavil Filip Brudna a bez problémů proměnil. Spálené Poříčí tedy vedlo po první půli nad Chanovicemi 3:0 a o vítězi tak bylo téměř rozhodnuto.

Utkání nakonec skončilo hokejovým výsledkem

Kdo čekal, že se bude utkání jen dohrávat, tak se musel hodně divit. Domácí i nadále tlačili svého soupeře a byli hladoví po dalších gólech. V 56. minutě přidal čtvrtou branku Poříčí Vojtěch Novotný a bylo už definitivně rozhodnuto. Domácím to ale pořád nestačilo a stále se hnali do útoku. V 68. minutě byl do hry nasazen David Šlajs, který se hned ujal exekuce přímého kopu a krásnou střelou vstřelil pátý gól. Hned o pět minut později přidal ten samý hráč další branku a to už se schylovalo k debaklu. Chanovicím se ale podařilo hned o minutu později snížit, postaral se o to Milan Šlehubr. Hosté využili menší letargie soupeře a v 77. minutě vstřelili druhou branku, do listiny střelců se zapsal střídající Jiří Petřík. Domácí ale neponechali nic náhodě a hned o minutu později opět skórovali, na 7:2 zvýšil záložník Petr Byron. Definitivní tečku za zápasem přidal v 80. minutě Vojtěch Novotný, pro kterého to byla druhá trefa v zápase. Do konce zápasu se již skóre neměnilo, Spálené Poříčí tedy potupilo Chanovice vysokou výhrou 8:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Od začátku jsme měli jasnou převahu, po první půli jsme vedli o tři branky. Zlomový moment byla podle mého názoru penaltu, která předcházela třetí brance. O přestávce jsem trval na tom, abychom nepřestali hrát a tomu jsme se vyhnuli. Nám se dařilo dávat góly téměř ze všeho. Jsem moc rád, že se nám podařilo vyhrát, a že jsme soupeři trochu vrátili porážku z podzimu.

TJ Pfeifer Chanovice
Miroslav Kašák: V první půli jsme si nevytvořili ani jednu šanci a soupeř nám vstřelil tři branky. Ve druhé půli jsme se trochu zlepšili a měli jsme i šance, ale hosté na co sáhli, z toho byl gól. Musíme se oklepat.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - K. Kalista [-] (76. P. Roj [-] ) , V. Homolka [-] , J. Karas [-] , F. Brudna [-] , J. Radda [-] - P. Byron [-] , P. Karlík [-] (26. M. Krňoul [-] ) , V. Novotný [-] - J. Novák [-] (67. D. Šlajs [-] ) , J. Šefl [-] -

TJ Pfeifer Chanovice
I. Hermanchak [-] - J. Šulc [-] , J. Prýmas [-] , M. Šlehubr [-] , D. Pavlovský [-] , J. Polena [-] - V. Zoubek [-] (46. J. Petřík [-] ) , F. Ladman [-] (75. P. Soukup [-] ) , J. Šebek [-] - L. Černohorský [-] , L. Rada [-] (46. R. Patsch [-] )

ŽK: 36. V. Homolka , 36. F. Brudna , 86. J. Karas - 12. M. Šlehubr , 44. J. Polena , 51. F. Ladman , 89. D. Pavlovský .
Hráči zápasu: V. Novotný , D. Šlajs .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kalík Michal - KREJDL Miroslav (N), KAŠÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.