2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice předvedly skvělý comeback


Branky


0

Devatenácté kolo mělo na programu i zápas mezi Merklínem a Přešticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štádler poslal Merklín do vedení

Souboj mezi předposledním Merklínem a osmými Přešticemi měli podle papírových předpokladů ovládnout hosté. Přešticím se ale na jaře vůbec nedaří, Merklín naopak v minulém kole uloupil tři body z půdy lídra tabulky. Utkání bylo od úvodních minut poměrně vyrovnané, hosté měli sice mírnou územní převahu, ze které ale nedokázali vytěžit nějaké ohrožení soupeřovi branky. Když už se jim podařilo překonat obranu Merklína, tak je zastavil skvěle chytající Štěpán Bacík, který měl skutečně svůj den. I domácí měli své šance, dlouho se jim ale nedařilo v zakončení. Už to vypadalo, že první poločas branku nenabídne, když najednou merklínští udeřili. Ve 41. minutě se k míči dostal Pavel Štádler, který pěkným lobem z velkého vápna přehodil vybíhajícího brankáře Luboše Růžičku. Hostům se do konce první půle odpovědět nepodařilo, do kabin se tedy šlo za jednobrankového vedení Merklína.

Přešticím se podařilo v závěru vyrovnat

Úvod druhého poločasu vyšel Merklínu nejlépe, jak mohl. V 50. minutě unikl po pravém křídle Ilija Yankov, který předložil míč před bránou na osamoceného Zdeňka Regnera a ten neměl problém zasunout míč do prázdné branky. Přeštice se ale nepoložily a snažily se zvrátit nepříznivý průběh zápasu. Dlouho se jim ale nedařilo prolomit pevnou obranu soupeře, poštěstilo se jim až v 75. minutě, kdy využil centru z pravé strany Tomáš Benedikt a zblízka prostřelil brankáře domácích. Hosté byli na koni a o deset minut později se jim podařilo dokonce vyrovnat. Opět to bylo po centru z pravé strany, tentokrát byl před brankou připravený Michal Brada a nezaváhal. Oba týmy měly v závěru několik nepříjemných závarů v pokutovém území soupeře, branka ale už nepadla. Skóre bylo tedy po normální hrací době 2:2, o vítězi musely rozhodnout penalty.

Bod navíc si odvezli hosté

Penaltový rozstřel byl opět velmi vyrovnaný, šťastnější byli ale nakonec hosté, když jim v poslední sérii bod navíc vystřelil Vladimír Čížek. Přeštice si tedy po vítězném penaltovém rozstřelu v poměru 4:5 odvezly cenné vítezství z půdy Merklína a konečně tak ukončili sérii porážek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Tradičně nám chyběli hráči ze základní sestavy, nechci se na to samozřejmě vymlouvat, ale je to oslabení. I přesto jsme po první půli vedli, ale úroveň první půle byla mizerná. Ve druhé půli jsme vstřelili krásnou branku, soupeř ale přidal na obrátkách a dvěma góly v závěru vyrovnal. Co k tomu říct, je to škoda, že jsme přišli o tři body.

FK ROBSTAV B
Jan Viktora: Myslím si, že jsme po celý zápas byli lepším mužstvem, i když jsme prohrávali o dvě branky. Soupeř nám dal góly po našich chybách, my jsme neproměnili vyložené šance. Ve druhé půli se nám podařilo vyrovnat a mohli jsme i vyhrát, ale to i soupeř. Penalty jsme zvládli lépe.



Sestavy


TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - R. Šobr [-] , D. Marek [-] (67. A. Kozák [-] ) , P. Štádler [-] , D. Kříž [-] , J. Liška [-] , I. Yankov [-] , D. Regner [-] , Z. Regner [-] (77. J. Bláha [-] ) , D. Wild [-] , L. Majer [-]

FK ROBSTAV B
L. Růžička [-] - M. Švarc [-] , J. Stehlík [-] , M. Bešta [-] , J. Viktora [-] , J. Gruszka [-] (88. D. Duchek [-] ) - V. Čížek [-] , T. Benedikt [-] - O. Urban [-] , J. Bešta [-] (87. P. Skála [-] ) , M. Brada [-]

ŽK: 54. Z. Regner .
Hráči zápasu: Š. Bacík , J. Liška - J. Stehlík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Orlík Vladimír - ANDERLE Jan (N), VIKTORA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.