1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany šťastnějším týmem


Branky


0

Ve šlágru devatenáctého kola přijeli hráči Měčína na půdu vedoucích Chlumčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživná první půle branku nepřinesla

Utkání mezi prvními Chlumčany a třetím Měčínem slibovalo zajímavou podívanou. Od úvodních minut bylo utkání velmi opatrné, ani jeden z týmů nechtěl udělat nějakou výraznější chybu. Hrálo se především ve středu pole, kde si hráči nenechali ani kousek prostoru. Postupem času začali být hráči obou týmů čím dál tím víc nervóznější a hráli ještě opatrněji než v úvodu. Diváci dlouho čekali na úvodní branku nebo alespoň na nějaký vzruch. Toho se ale nedočkali, do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu. Hráči obou týmů měli do druhé půle co zlepšovat.

Nohava rozhodl o těsné výhře Chlumčan

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Hra byla opět velmi opatrná, ani jeden z týmů neměl výraznější tlak. Ani moc šancí diváci neviděli, jednalo se spíše o takové náznaky. Dlouho to vypadalo, že utkání skončí bez branek. Oba trenéři se pokusili zareagovat na nepříznivý vývoj utkání střídáním, což alespoň trochu pomohlo tempu zápasu. Nakonec se diváci přece jen dočkali branky a šťastnější byli rozhodně domácí příznivci. V 86. minutě přišel křižný centr na zadní tyč, kde se zničehonic objevil Lukáš Nohava a pěknou střelou z voleje z velkého úhlu konečně překonal brankáře hostí. Měčínští byli jako opaření, snažili se sice o rychlou odpověď, ale domácí si své vedení již pohlídali. Chlumčany tedy v nepříliš pohledném zápase zdolaly Měčín 1:0 a opět o něco odskočili svým pronásledovatelům.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Petr Štych: Utkání byl od úvodu velmi vyrovnané s minimem šancí na obou stranách. Nám se povedlo v závěru vstřelit rozhodující branku, za což jsem samozřejmě rádi. Byli jsme asi tím šťastnějším týmem.




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , P. Šmíd [-] , T. Fleissig [-] - J. Havlíček [-] (10. J. Kraus [-] ) , J. Voller [-] , L. Tomášek ml. [-] , V. Syrovátko [-] - V. Dušek [-] , L. Nohava [-] -

TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - J. Štampach [-] , J. Vlček [-] (82. J. Duchek [-] ) , M. Malán [-] , L. Drmola [-] , J. Benda [-] (85. L. Čejka [-] ) , P. Duchek [-] , J. Klíma [-] , D. Němec [-] , D. Gajdušek [-] , R. Kojan [-]

ŽK: 38. L. Milota , 55. P. Šmíd - 35. J. Štampach .
Hráči zápasu: L. Nohava .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠIMEK František - NESVADBA Karel, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.