3:1
(1:1)
21. J. Tupý
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí si po zásluze odnáší tři body


Branky


38. V. Novotný , 65. J. Karas , 77. D. Šlajs - 21. J. Tupý
0

Sedmnácté kolo mělo na programu i duel mezi Spáleným Poříčím a Starým Smolivcem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila i přes převahu domácích nerozhodně

Souboj týmů z druhé poloviny tabulky, jedenáctého Spáleného Poříčí a devátého Starého Smolivce, neměl žádného výrazného favorita. V úvodu měli sice domácí menší převahu, byli to ale hosté, kdo se dostal do velké šance. Skvělým zákrokem se ale předvedl domácí brankář Martin Prantner. Po zamezení jasné brance si ale vybral slabší moment, když ve 21. minutě neudržel střelu Josefa Tupého a míč po sérii nešťastných odrazů o brankovou konstrukci skončil až v síti. Hosté tedy trochu nečekaně vedli, spálenopoříčtí se ale nepoložili a zatlačili svého soupeře na jeho polovinu. Měli obrovské šance, nejprve se dostal do samostatného úniku Jiří Šefl, jeho obstřel se ale mezi tři tyče nevešel. V dalším úniku neuspěl ani jeho spoluhráč Vojtěch Novotný, který ani napodruhé nepřekonal skvěle chytajícího Karla Dražana. Vyrovnat se domácím podařilo až v 38. minutě, kdy se po přihrávce Jiřího Šefla prosadil Vojtěch Novotný. Do konce poločasu se už skóre neměnilo, do kabin se šlo za stavu 1:1.

Hráči Spáleného Poříčí si bez větších potíží došli pro tři body

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří svého soupeře téměř nepustili k míči. Dobře kombinovali, měli velkou územní převahu, nedařilo se jim ale nějak výrazně ohrozit branku soupeře. Za svou aktivní hru byli odměněni až v 65. minutě, kdy Šeflovu střelu brankář ještě vyrazil, na dorážku Jakuba Karase byl ale krátký. Domácí nepolevili a snažili se vstřelit uklidňjící branku. To se jim podařilo v 77. minutě, kdy se střelecky prosadil střídající David Šlajs a osudu zápasu už bylo téměř rozhodnuto. Definitivní tečku mohl přidat aktivní Jiří Šefla, který po rychlém průniku obešel brankáře, z velkého úhlu ale nastřelil pouze tyč. Hráči Smolivce se k žádnému závěrečnému tlaku neodhodlali, skóre se do konce zápasu již neměnilo. Spálené Poříčí tedy zvítězilo 3:1 a nutno podotknout, že zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Po celý zápas jsme měli jednoznačnou převahu. V první půli jsme inkasovali po chybě našeho brankáře, ale naštěstí se nám podařilo vyrovnat. Měli jsme ještě několik šancí, které jsme ale nevyužili. Ve druhé půli jsme byli jasně lepší a po zásluze jsme zvítězili.

SK Starý Smolivec
Jan Spour: Dnes jsme na soupeře vůbec nestačili. Hned v úvodu jsme měli obrovskou šanci, kterou jsme ale neproměnili, což nás velmi mrzí. Dostali jsme se sice do vedení, soupeř nám ale do poločasu vyrovnal a ve druhé půli dvěma brankami rozhodl zápas. Mohli jsme inkasovat ještě více branek, soupeř nás naprosto přehrál, jeho hráči hráli velmi dobře.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - T. Tofl [-] (46. P. Karlík [-] ) , J. Radda [-] , M. Hofman [-] (75. D. Šlajs [-] ) , J. Šefl [-] , V. Novotný [-] , P. Byron [-] (84. J. Novák [-] ) , J. Karas [-] , V. Homolka [-] , F. Brudna [-] , K. Kalista [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - M. Tyrpekl [-] , R. Brejcha [-] , J. Tupý [-] , K. Bouše [-] (70. V. Nachtman [-] ) , P. Nachtman [-] (75. T. Bejček [-] ) , M. Hrkel [-] , S. Procházka [-] , O. Strejc [-] , R. Štěpánek [-] (84. M. Puškár [-] ) , P. Panýrek [-]

ŽK: 43. M. Hofman - 27. S. Procházka , 44. P. Panýrek , 79. O. Strejc .
Hráči zápasu: M. Hofman , J. Šefl - K. Dražan .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šlauf Jiří - KREJDL Miroslav (N), KOVAŘÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.