Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání, které musely rozhodovat až penalty


Branky


0

V sedmnáctém kole zavítal lídr tabulky z Chlumčan na trávník Žákavé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát dotahovali vedení soupeře

Souboj pátého mužstva s prvním - to byl duel mezi Žákavou a Chlumčany. Úvod utkání patřil možná trochu překvapivě domácím, kteří byli před zápasem mírným outsiderem. Podařilo se jim zatlačit svého soupeře a již v 9. minutě se dostali do vedení. Centr směřující do vápna si našel Ondřej Soukup a bez problémů překonal brankáře hostí. Tento moment Chlumčany nepoložil, ba právě naopak. Hosté se nechtěli s nepříznivým výsledkem jen tak smířit a převzali iniciativu. Za svou aktivitu byli odměněni ve 23. minutě, kdy se po pěkné kombinační akci střelecky prosadil útočník Václav Dušek a bylo vyrovnáno. Hra byla po zbytek poločasu velmi vyrovnaná, přelévala se ze strany na stranu. Žákavé se podařilo opět dostat do vedení v 37. minutě, kdy se na centr z pravé strany naskočil Petr Bláha a povedenou hlavičkou rozvlnil síť. Hosté stihli ještě do poločasu odpovědět, když vyrovnal ve 41. minutě Jan Havlíček. Divácky atraktivní první půle tedy skončila nerozhodně 2:2.

Domácí v závěru sahali po třech bodech, rozhodnout ale musely až penalty

Druhý poločas byl od úvodních minut velmi vyrovnaný. Chlumčany dobře kombinovaly a měli optickou převahu, ze které ale nevznikla žádná větší šance. Hostům se poštěstilo až v 60. minutě, kdy využili chyby rozehrávky soupeře a po rychlé akci se dostali do vedení, do střelecké listiny se zapsal Vojtěch Syrovátko. Domácím se ale podařilo odpovědět o deset minut později zásluhou přesné trefy Jana Smazala a bylo opět vyrovnáno. Po zbytek zápasu se hrálo opatrně, ani jeden z týmů nechtěl udělat rozhodující chybu. V 87. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Jan Havlíček, což byl impuls pro domácí fotbalisty, kteří zatlačili svého soupeře a snažili se rozhodnout. CHlumčany ale tlak přežily, o osudu utkání tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Chlumčany si odvezly bod navíc

V penaltovém rozstřelu měli více štěstí hostující fotbalisté a po trefách Tomáše Fleissiga, Lukáše TomáškaVáclava Duška Libora Miloty zvítězili v poměru 2:4 a odváží si bod navíc.

 



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Miroslav Šula: Bylo to hodně vyrovnané utkání, hrálo se na těžkém terénu. Chtěl bych pochválit celé mužstvo za bojovný výkon, myslím si, že to byla zasloužená remíza s lídrem tabulky.

TJ Keramika Chlumčany
Jan Kraus: Bojovné utkání, které se muselo divákům líbit. V úvodu nás domácí zatlačili, pak jsme ale hru vyrovnali a měli jsme i trochu navrch. Druhý poločas byl vyrovnaný, v závěru jsme po vyloučení našeho hráče přežili tlak domácích. Asi zasloužená remíza.



Sestavy


FK Žákava
V. Ouřada [-] - S. Nekola [-] , J. Winkelhöfer [-] , J. Tišl [-] - M. Skala [-] , P. Volf [-] , O. Soukup [-] , L. Drugda [-] - P. Bláha [-] (57. J. Šimeček [-] ) , V. Mencl [-] , J. Smazal [-]

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , P. Šmíd [-] - J. Voller [-] , L. Tomášek ml. [-] , V. Syrovátko [-] , J. Havlíček [-] - V. Dušek [-] - T. Fleissig [-] , J. Kraus [-] (56. L. Nohava [-] )

ŽK: 28. J. Winkelhöfer , 32. L. Drugda - 58. P. Šmíd , 60. J. Havlíček . ČK: 87. J. Havlíček .
Hráči zápasu: O. Soukup - V. Dušek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: REIPRICH Václav - ŠULA Miloslav (N), ŠTYCH Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.