Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava bere tři body z velmi těžkého utkání


Branky


0

Šestnácté kolo nabídlo i duel mezi Merklínem a Žákavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Do zápasu vstupovali v roli favorita hráči Žákavé, kteří byli v tabulce o sedm příček výše než jejich soupeř z Merklína. Utkání bylo od začátku velmi opatrné, hráči obou týmů spíše vyčkávali a snažili se neudělat nějakou výraznější chybu. Hosté měli optickou převahu, ze které ale nevzešla ani jedna výraznější šance. Domácí si vypracovali dvě vyložené šance, které ale zůstaly nevyužity, hosté měli i trochu štěstí. Poměrně nudná první půle tedy skončila bez branek, diváci nemohli být moc nadšení. 

Žákava nakonec vydřela tři body

Druhá půle vypadala od úvodních minut lépe, než půle první. Hráči obou týmů předváděli lepší výkony a na hře to bylo znát. Hosté měli herně navrch a podařilo se jim zatlačit svého soupeře. Na branku ale diváci čekali až do 67. minuty, kdy otevřel skóre hostující Stanislav Nekola a poslal svůj tým do vedení. Merklínu se podařilo vyrovnat v 73. minutě, kdy se z pokutového kopu prosadil Daniel Kříž a o zápletku bylo postaráno. Hned vzápětí mohli jít domácí do vedení, když se jeden z hráčů dostal do úniku, k překvapení všech ale pomezní rozhodčí zdvihl praporek a akce byla zastavená. Žákava si ale hned vzápětí opět vzala vedení, když se po rohovém kopu hlavičkou prosadil obránce Jan Winkelhöfer. Merklínu se již odpovědět nepodařilo, hosté navíc v 84. minutě zaútočili do otevřené obrany a přidali třetí branku, postaral se o ni Zdeněk Váňa. Žákava tedy zvítězila na půdě Merklína 1:3, byla to ale velmi těžká výhra.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Hodně vyrovnané utkání. Nám se v první půli nepodařilo proměnit dvě stoprocentní šance, což bylo asi rozhodující. Hosté se ve druhé půli ujali vedení, my jsme tedy vyrovnali z pokutového kopu, ale poté se lámal chleba. Trochu bych si postěžoval na pomezního rozhodčího, který nám dvakrát odmával ofsajd ve vyložených šancích. Soupeř poté skóroval po rohovém kopu a když jsme vše vsadili do útoku, tak jsme inkasovali potřetí.

FK Žákava
Miroslav Šula: Bylo to těžké utkání, hrálo se na špatném terénu. Rozhodlo asi to, že se nám podařilo vstřelit první gól. Soupeř sice vyrovnal, ale nám se vzápětí podařilo vstřelit druhou branku a poté už jsme si vítězství pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - R. Šobr [-] , P. Štádler [-] , T. Grüner [-] , D. Kříž [-] , J. Liška [-] , I. Yankov [-] , D. Regner [-] (80. P. Kroupa [-] ) , Z. Regner [-] (68. D. Tesárek [-] ) , D. Wild [-] , L. Majer [-]

FK Žákava
T. Kosnar [-] - S. Nekola [-] , J. Winkelhöfer [-] , J. Tišl [-] - P. Volf [-] , O. Soukup [-] , L. Drugda [-] , A. Huňáček [-] (46. J. Šimeček [-] ) , M. Skala [-] - V. Mencl [-] (70. Z. Váňa [-] ) , J. Smazal [-]

ŽK: 17. M. Skala .
Hráči zápasu: D. Kříž - T. Kosnar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brůha Radek - ANDERLE Jan (N), ŠULA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.