2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany zvládly překvapivě těžké utkání


Branky


0

V šestnáctém kole zavítali hráči Strážova na půdu vedoucích Chlumčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se díky dvou rychlým gólům dostali do vedení

Souboj mezi prvním a posledním týmem tabulky měl jasného favorita. Hráči Strážova ale byli od úvodu aktivnější, trochu zaskočili svého soupeře, který očekával snadnější zápas. Strážovští si vypracovali zajímavé příležitosti, které ale zůstaly nevyužity. Domácí se rychle oklepali a podařilo se jim otevřít skóre. V 11. minutě se po rychlé kombinační akci střelecky prosadil záložník Vojtěch Syrovátko a domácí vedli. Hned o dvě minuty později viděli divácí druhou branku opět po krásné kombinační akci, na jejímž konci byl Tomáš Benedikt a Chlumčany vedly již 2:0. Od tohoto momentu se obraz hry změnil, domácí už nebyli tak aktivní a svou iniciativu přenechali soupeři. Strážovu se ale snížit nepodařilo, do kabin se tedy šlo za dvoubrankového vedení lídra tabulky.

Strážov předvedl skvělý druhý poločas, na body to ale nestačilo

Do druhé půle vstoupili lépe hostující fotbalisté, byla na nich vidět snaha změnit nepříznivý stav zápasu. Domácí se trochu překvapivě zatáhli a pouze čekali na soupeře, co vymyslí. Strážovští si vypracovali několik velmi zajímavých příležitostí a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří skórovat. Poštěstilo se jim až v 72. minutě, kdy přišlo snížení z kopačky kapitána Michala Chaluše. Chlumčany znervózněly a začaly se strachovat o výsledek. Celý druhý poločas patřil Strážovu, který úplně smazal rozdíl třinácti příček v tabulce. Vyrovnávací branku se jim ale vstřelit nepodařilo, Chlumčany tedy udržely těsné vedení a po výhře 2:1 navýšily svůj náskok v čele už na deset bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Jan Kraus: Začali jsme špatně, málem jsme inkasovali. Poté jsme otočili hru, vstřelili jsme dva rychlé góly. Ve druhé půli si hráči asi mysleli, že mají vítězství v kapse a hráli trochu laxně. Soupeř nás zaskočil velmi bojovným výkonem, nakonec jsme byli rádi, že jsme uhájili tři body.




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] (85. F. Štěpán [-] ) , P. Šmíd [-] - J. Voller [-] , L. Tomášek ml. [-] (89. T. Fleissig [-] ) , V. Syrovátko [-] , J. Havlíček [-] - L. Nohava [-] (77. J. Kraus [-] ) , V. Dušek [-] -

SK Kovodružstvo Strážov
J. Franc [-] - M. Denk [-] , L. Janka [-] , V. Čížek [-] - J. Hosnedl [-] , T. Faltín [-] , O. Uruba [-] , D. Kološ [-] (80. T. Volf [-] ) , J. Flodr [-] , M. Chaluš [-] - M. Plíhal [-] (65. A. Presl [-] ) -

ŽK: 61. L. Nohava , 83. P. Šmíd - 73. L. Janka .
Hráči zápasu: R. Fryš , L. Milota .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šlauf Jiří - ŠKARDA Jiří, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.