1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mizérie Losiné pokračuje


Branky


0

Šestnácté kolo odstartoval duel mezi Losinou a Dlouhou Vsí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhá Ves ovládla úvod zápasu

Souboj dvou týmů ze spodku tabulky - to byl duel mezi předposlední Losinou a jedenáctou Dlouhou Vsí. Hned v úvodní minutě mohli jít domácí do vedení, rozezvonili ale pouze tyč za zády brankáře Jiřího Kodýdka. Hned vzápětí se dostali do šance i hosté, míč si vzal kapitán Jan Hubený a krásnou střelou z pětadvaceti metrů vymetl pavučinu. Hosty tento moment probudil a převzali iniciativu. Soupeře k míči téměř nepustili a dokázali si vypracovat několik zajímavých příležitostí. Vedení se jim ale dlouho nedařilo navýšit, domácí dobře bránili. Na další branku museli diváci čekat až do 40. minuty, kdy se po standartní situaci hostí dostal k míči ve skrumáži Petr Pechek a poslal ho do odkryté branky. Dlouhá Ves měla poté ještě několik příležitostí které ale zůstaly nevyužity. Domácím se nepodařilo odpovědět, do kabin se tedy šlo za stavu 0:2.

Losiné se podařilo pouze snížit

V úvodu druhé půle byli aktivnější domácí, kteří svého soupeře zatlačili na jeho polovinu a snažili se zvrátit nepříznivý stav zápasu. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí a v 52. minutě se jim podařilo snížit zásluhou přesné trefy Zdeňka Svobody. Losinští byli na koni, ale začali trochu pracovat i emoce. V 56. minutě rozhodčí ukázal červenou kartu hráči z losinské lavičky Vladimíru Brejchovi, který opakovaně vulgárně kritizoval rozhodčího. To ale nemělo samozřejmě na hru žádný vliv, domácí se snažili nadále tlačit a hnali se za vyrovnáním. Hráči Dlouhé Vsi ale dobře bránili a drželi těsné vedení. V 85. minutě přišlo oslabení hostí, druhou žlutou kartu viděl od rozhodčího Pavel Sperl. Skóre se ale už do konce zápasu nezměnilo, Dlouhá Ves tedy zvítězila na půdě Losiné těsně 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Dlouhá Ves
Pavel Beránek: V první půli jsme byli jasně lepší, byla otázkou času, kdy se nám podaří skórovat. Domácím se podařilo hned v úvodu nastřelit tyč, jinak se celý poločas bránili. Druhou půli převzali otěže domácí, ale svoje šance neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
J. Větrovský [-] - P. Novotný [-] , P. Tančouz [-] (80. V. Topinka [-] ) , O. Tic [-] , M. Veleman [-] , L. Šindelář [-] , M. Pátek [-] , V. Hajšman [-] , Z. Svoboda [-] , K. Voráček [-] (46. T. Hrach [-] ) , J. Šlais [-]

TJ Tatran Dlouhá Ves
J. Kodýdek [-] - V. Hrach [-] , M. Kulhánek [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , F. Blažek [-] , P. Pechek [-] , M. Krůs [-] , P. Sperl [-] , S. Valvoda [-] , O. Goby [-]

ŽK: 44. J. Šlais , 45. V. Hajšman , 55. V. Brejcha - 60. V. Hrach , 65. P. Sperl . ČK: 56. V. Brejcha - 85. P. Sperl .
Hráči zápasu: O. Goby , P. Sperl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - KARL František (N), BERÁNEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.