4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov překvapil soupeře a trochu si i zastřílel


Branky


34. M. Chaluš , 43. O. Uruba , 87. L. Janka , 90. D. Kotlan
0

Patnácté kolo nabídlo i souboj ze spodku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaskočili soupeře

Duel mezi posledním Strážovem a dvanáctým Merklínem začal lépe pro domácí tým. Strážov zaskočil svého soupeře velmi aktivní hrou, hráči soupeře vypadali, že jsou ještě v kabině. Domácí tlačili merklínské fotbalisty na jejich polovinu, míč jim téměř nepůjčili. Ze svých šancí ale dlouho nedokázali skórovat. Poštěstilo se jim až ve 34. minutě, kdy je poslal do vedení kapitán Michal Chaluš. Domácím to ale nestačilo a i nadále dominovali. Ve 43. minutě se jim podařilo dokonce zdvojnásobit své vedení, do střelecké listiny se zapsal záložník Ondřej Uruba. Hosté se již nezmohli vůbec na nic, do kabin šli tedy spokojenější domácí.

Strážov si v poklidu pohlídal tři body

Obraz druhé půle se od té první moc nelišil. Strážov i nadále tlačil na svého soupeře, který dnes nebyl ve své kůži. Merklín měl před zápasem trochu problémy se sestavou, které se na jeho hře určitě projevily. Těžko ale říct, jestli by i v plné síle stačil na svého dnešního soupeře. Hráči Strážova hráli jako z partesu a v průběhu celého zápasu nedovolili soupeři téměř nic. Domácí měli několik šancí na zvýšení vedení, které ale zůstaly nevyužity, a tak to dlouho vypadalo, že už diváci branku neuvidí. Skóre se měnilo až v 87. minutě, kdy přidal třetí branku domácích obránce Luděk Janka. V poslední minutě přidal poslední hřebíček do rakve střídající Daniel Kotlan a upravil tak skóre zápasu na konečných 4:0. Strážov se díky výhře dostal do kontaktu se svým dnešním soupeřem a po příštím kole by konečně mohl opustit poslední příčku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Domácí nás trochu zaskočili, bylo vidět, že přes zimu posílili. My jsme předvedli mizerný výkon, soupeř si výhru stoprocentně zasloužil. Výsledek mohl být ještě horší, v několika případech nás zachránil brankář.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
J. Franc [-] - M. Denk [-] , L. Janka [-] , V. Čížek [-] - J. Hosnedl [-] , T. Faltín [-] , O. Uruba [-] , D. Kološ [-] (67. D. Kotlan [-] ) , J. Flodr [-] , M. Chaluš [-] - A. Presl [-] (61. M. Plíhal [-] )

TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - D. Marek [-] (46. J. Bláha [-] ) , R. Šobr [-] , P. Štádler [-] , K. Kubát [-] , I. Yankov [-] , M. Liška [-] (63. T. Bešta [-] ) , D. Regner [-] , Z. Regner [-] (67. V. Vopička [-] ) , D. Wild [-] , L. Majer [-]

ŽK: 84. D. Kotlan - 73. D. Wild , 79. V. Vopička , 89. L. Majer .
Hráči zápasu: L. Janka , O. Uruba .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Schwarz Petr - KREIBICH Josef (N), KREJČÍK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.