J. Kraus 63.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany se trápily, nakonec ale vyhrály


Branky


63. J. Kraus
0

Vedoucí tým soutěže přivítal tým ze druhé poloviny tabulky. Chlumčany hostily Dlouhou Ves.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Před zápasem by si všichni mysleli, že si vedoucí tým z Chlumčan bez problémů dojde pro tři body. Dlouhá Ves ale nepřijela předem smířena s prohrou. Utkání bylo od začátku vyrovnané, rozdíl deseti příček nebyl absolutně znát. Hráči obou týmů hráli opatrně, nikam se nehrnuli, a tak se hrálo především ve středu pole. Hosté byli překvapivě trochu aktivnějším týmem, měli více ze hry a vypracovali si i nějaké šance, které ovšem zůstaly nevyužity. Domácím se skórovat také nepodařilo, do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu. Hlavně domácí fotbalisté měli co zlepšit.

Kraus rozhodl jedinou brankou o vítězství svého týmu

I ve druhé půli viděli diváci vyrovnané utkání, typické utkání - kdo dá gól, vyhraje. Nakonec se to i potvrdilo. V 63. minutě využil zaváhání hostujícího obránce Jan Havlíček, který unikl svému strážci, udělal kličku brankáři a přihrál před prázdnou branku Janu Krausovi, který se postaral o jedinou branku zápasu. Hosté se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale Chlumčany dobře bránily a nepouštěly soupeře do nějakých vyložených šancí. Utkání tedy skončilo nejtěsnějším možným vítězstvím Chlumčan, které navýšily svůj náskok v čele tabulky na 10 bodů před druhým Hrádkem. Dlouhá Ves zůstává na jedenácté příčce se čtyřbodovým náskokem nad Merklínem.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Petr Štych: Byl to vyrovnaný zápas, bylo to o tom, kdo první vstřelí branku. Naštěstí se to povedlo nám a ta jediná branka rozhodla. Hosté měli několik nebezpečných závarů ve vápně, které se nám ale podařilo ubránit a nakonec jsme to vítězství uválčili.

TJ Tatran Dlouhá Ves
Pavel Beránek: I domácí potvrdili, že jsme byli lepším týmem. Měli jsme čtyři vyložené šance, které jsme ale neproměnili a soupeř potrestal naše jedno zaváhání. Prohra nás mrzí.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] (80. T. Fleissig [-] ) , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] - J. Voller [-] , L. Tomášek ml. [-] , V. Syrovátko [-] , J. Havlíček [-] - L. Nohava [-] (60. J. Kraus [-] ) , V. Dušek [-] -

TJ Tatran Dlouhá Ves
J. Kodýdek [-] - V. Hrach [-] , F. Matějka [-] (57. P. Švajka [-] ) , F. Dryje [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , F. Blažek [-] , P. Pechek [-] , J. Mirvald [-] , M. Krůs [-] , O. Goby [-]

ŽK: 56. L. Nohava , 85. P. Šmíd , 89. V. Dušek - 25. J. Mirvald , 52. F. Blažek .
Hráči zápasu: J. Voller - J. Mirvald .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Liškutín Antonín - KAŠPAR Zdeněk, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.