Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Titul je téměř v kapse!


Branky


0

Závěr sezóny se blíží a s ním i oslavy titulu, který je téměř na dosah. Příští kolo o všem rozhodne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dřina se v prvním poločase vyplatila!

Už od úvodního hvizdu bylo utkání vyrovnané s mírnou převahou domácího mužstva, které se neúprosně žene za trofejí. Hosté ovšem svůj handicap vyrovnávali svojí bojovností  a nechtěli dát soupeři nic zadarmo. Na 120 diváku kteří se přišli podívat na své miláčky čekal první gól do 15. minuty, kdy se prosadil hráč s číslem 14 Ondřej Karbusický a z přímého kopu poslal svůj tým do vedení. O 15 minut později se Jiránek dostal do brejkové situace a upravil skóre na 1:1. Domácí stále kontrolovali hru a první půle skončila nerozhodně.

Rychlý gól v druhé půli udělal své.

Hned z okraje druhé části se prosadili domácí, kdy přesně zakončoval střelec Nosek. To svěřence trenéra Niedermayera dostalo do kolen a začali ztrácet tempo zápasu. Téměř v zápětí dostali další dvě branky, které potvrdili převahu hráčů Touškova. Nejdříve v 57. minutě zavěsil záložník Hauer a v 62. minutě to byl znovu záložník Karbusický, který rozvlnil soupeřovu síť. Výsledek zápasu ještě ani zdaleka nemusel být ztracený. Fotbalisté hostujícího celku totiž odpověděli volným přímým kopem z 69. minuty, kdy uklidil míč do brány soupeře obránce Šlégr a zápas mohl být tedy ještě zajímavý, neb do konce zbývalo ještě 20 minut. Nýřany ovšem navýšení více nevyužily a v závěru dostaly ještě jeden zásah, o který se postaral svým 11. gólém Vladimír Nosek. Potvrdil tak jasné vítězství svého týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Vlastislav König (trenér): "V první půlce jsme hráli vyrovnaný fotbal a výsledek tomu odpovídal. Po změně stran ovšem hráči prokázali větší vůli po vítězství a nakonec jsme jasným rozdílem soupeře přehráli."

TJ Nýřany
Martin Niedermayer (trenér): Situace v prvním dějství se pro nás jevila jako velmi dobrá, kdy jsme dokázali držet se soupeřem krok. Odpověděli jsme na první inkasovaný gól a hráči svojí bojovností tento výsledek udrželi. Druhý gól přišel hned v samém počátku druhého poločasu a ten nás srazil. Nebyli jsme prakticky schopní dále soupeři vzdorovat. Po dalších dvou inkasovaných gólech jsme ještě proměnili volný přímý kop, ale domácí hráči si své vedení pohlídali a v závěru ještě jeden gól přidali.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
L. Šilhánek [-] - K. Touš [-] , V. Nosek [-] , O. Karbusický [-] , J. Kalaš [-] (59. J. Popelka [-] ) , L. Hodek [-] , M. Bouzek [-] (67. P. Foltýn [-] ) , T. Michalides [-] (79. P. Dyk [-] ) , M. Šiml [-] (25. J. Anděl [-] ) , I. Momotov [-] , J. Hauer [-]

TJ Nýřany
T. Kouba [-] - L. Šlégl [-] - Z. Zdvihal [-] , J. Rosol [-] , Z. Cink [-] (26. J. Václavík [-] ) - A. Aliyev [-] - L. Jiránek [-] , J. Šlégl [-] (58. J. Cink [-] ) , J. Folk [-] , J. Niedermayer [-] , V. Tyml [-]

ŽK: 42. K. Touš , 50. J. Kalaš - 13. J. Šlégl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Janda Marek - BURDA Václav, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.