1:2p.
(1:1)
37. P. Sloup
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání týmů s remízovým stavem rozhodl penaltový rozstřel


Branky


0

  11. tým tabulky přivítal tým z Mýta. Mohlo se očekávat vyrovnané utkání, což také oba dva celky potvrdil remízovým stavem po 90. minutách a následně se rozhodlo penaltovým roztřelem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

  Od začátku zápasu byla hra obou týmů vyrovnaná, zápasu přihlíželo přibližně 50 diváků. V prvních minutách utkání se oba týmy oťukávaly, tvořili si šance a jako první proměnili domácí a ujali se vedení 1:0 ve 26. min., gól vstřelil Václav Eisenhammer. Hosté získali územní převahu za účlem vyrovnat a to se také povedlo ve 37. min., obránce hostí Petr Sloup srovnal na 1:1.

  Ve druhém poločase byl obraz hry stejný jako v prvním poločase. Na obou stranách byly sice příležitosti na navýšení skóre, ale žádný hráč na hřišti nedokázal překonat brankáře. Do konce tohoto průměrného utkání se již nic zásadního nestalo. Mužstva se tedy po dovršení konce základní hrací doby skončili s výsledkem 1:1. Musely tedy rozhodnout penalty. Domácí tým dokázal proměnit pouze jednu penaltu, celku hostí se zadařilo lépe, dokázali proměnit 2 penaltové kopy a z utkání odešli jako šťastnější tým. V utkání rozdal rozhodčí Lukáš Kamil celkem 6 žlutých karet, na počet získaných žlutých karet ''vyhrál'' domácí tým 4:2.



Sestavy


TJ Tatran Třemošná
T. Motyčka [-] - M. Vrla [-] , J. Dobrý [-] , L. Randa [-] , L. Vít [-] , J. Rozmara [-] , T. Eisenhammer [-] , V. Čechura [-] , V. Vrba [-] , V. Eisenhammer [-] , J. Vurm [-] (15. M. Sudík [-] )

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - A. Babuljak [-] , K. Barczik [-] (46. M. Veverka [-] ) , M. Kolařík [-] , L. Heřmanský [-] , T. Hatina [-] , M. Vaňátko [-] (82. K. Dongres [-] ) , Z. Buchar [-] , T. Vonášek [-] , P. Sloup [-] , P. Ulrich [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: LUKÁŠ Kamil - STRNAD Pavel (N), PĚNKAVA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.