Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 10:30

24.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň bere dva body z derby s Hradcem


Branky


0

Hostující tým se dvakrát dostal do vedení, jenže ani jednou se mu ho nepodařilo udržet. A nakonec také mohli být hráči Jindřichova Hradce rádi, že neprohráli. V pokutových kopech kralovali Třeboňští, kteří se ani jednou nemýlili. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradecký gól a rychlá odpověď

Druhé jihočeské derby 24. divizního kola hostila třeboňská Jiskra, která přivítala fotbalisty Jindřichova Hradce. K vidění bylo opravdu klasické derby, takové, jaké si ho snad všichni fotbaloví fanoušci představují. Spousta soubojů, hraní na doraz, neexistovala šance, že by někdo vypustil jakýkoliv míč. Na to také doplatil po třinácti minutách hry domácí kapitán Maxa, který najel kolenem až do ohrazení a s bolestivou grimasou musel střídat.

 

Rozhození domácí inkasovali ve 24. minutě. Jindřichohradečtí zakombinovali na své polovině a dlouhým křížným balónem oslovili Tomáše Havlíka. Ten vyhrál vzdušný souboj s jedním z obránců Třeboně, poradil si i s druhým a umístěnou střelou překonal brankáře Skálu. Moc dlouho si však vedení hosté neužili, hned o tři minuty později totiž zpracoval Holzepl balón pro Michala Rossmanna a jeho rána skončila až za Rešlovými zády.

Jiskra mohla rozhodnout

Vstup do druhého dějství měli lepší hráči Jindřichova Hradce. Hned ve 49. minutě se totiž pěknou individuální akcí blýskl Marek Šenkýř, když obešel dva protihráče a před vápnem napřáhl ke střele, po které Hradec znovu vedl. Hosté v podstatě celé jaro doplácí na zbytečné chyby, což se ukázalo znovu i v tomto utkání. V 64. minutě nakopl balón Benhák, Milan Šafránek přetlačil všechny hostující fotbalisty a srovnal na 2:2.

 

Tím se dostala Jiskra do sedla, do té doby udávali tempo hráči od Vajgaru. Recept na překonání defenzivy soupeře už měla, a tak i nadále zůstala Třeboň věrna nakopávaným balónům. Nutno podotknout, že hostům velmi zatápěla. Vrchním spalovačem byl autor první branky Jiskry Rossmann, který nedokázal využít Kodrasova centru ani dvou samostatných úniků po straně. Domácí málem udeřili také po standardních situacích, dvakrát museli Hradečtí hasit odkopem z brankové čáry.

Neomylní Třeboňští

Penaltový rozstřel přisoudil druhý bod Jiskře, jejíž exekutoři se ani jednou z pěti případů nemýlili. To na druhé straně neproměnil kapitán Koutný, a Hradec se tak musel spokojit s jedním bodem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Obránce F. Benhák: „První půle se nám nevyvedla, dostali jsme hloupou branku a mohli být rádi za poločasových 1:1. Ve druhé půli to bylo o něčem jiném, sice jsme dostali zase hloupou branku, ale vypracovali si několik vyložených příležitostí, bohužel se nám rozhodující gól dát nepodařilo a rozhodly až penalty, kde jsme byli stoprocentní.“

FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: „Přijeli jsme bodovat, nechtěli jsme prohrát, to se nám podařilo. Bohužel vyrovnání na 2:2 přišlo po naší hrubé chybě a to mě mrzí nejvíc. Jinak musím kluky pochválit, myslím si, že kombinačně a fotbalově jsme byli lepší než domácí. Určitě bych vyzdvihl útočníka Havlíka a středopolaře Koutného s Černochem, kteří hráli prim a přehrávali domácí.“



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - F. Benhák [-] , P. Tůma [-] , T. Maxa [-] (13. H. Holý [-] ) , M. Chromčák [-] , D. Kodras [-] , D. Kolafa [-] , M. Rossmann [-] , K. Holzepl [-] (56. M. Franěk [-] ) , M. Šafránek [-] , O. Cahyna [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Šenkýř [-] , T. Beránek [-] , L. Stejskal [-] (79. D. Cettl [-] ) , J. Zaal [-] (61. F. Votava [-] ) , J. Chalupský [-] (84. V. Kučera [-] ) , O. Černoch [-] , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] , T. Havlík [-] , R. Koutný [-]

ŽK: 30. M. Šafránek , 67. O. Cahyna , 89. D. Kodras - 85. M. Šenkýř .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - SZIKSZAY Ladislav, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.