2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 10:15

22.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavoj uhrál velmi cenné vítězství po penaltách s vyspělou Doubravkou


Branky


0

Sedmý vítězný zápas v řadě si dnes krátce po poledni připsali českokrumlovští borci. Tentokrát o to cennější, že zdolali fotbalově jasně nejvyspělejšího soupeře z těch, které na jaře potkali, dokázali srovnat poločasový náskok a na penalty získat i druhý bod. A to v situaci, kdy se museli poprvé obejít bez klíčového hráče Klivandy (ve čtvrtek se podrobil operaci menisku a postranních vazů, do dvou měsíců ho ještě čeká křížový vaz) a dalšího z osy týmu Kroupy (pracovní zaneprázdnění). Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brabec podtrhl svůj výkon gólem

První poločas předčil ten druhý. Po počátečním oťukávání oba soupeři, kteří jsou jarní špičkou divizní soutěže, dokazovali, že mají fazónu. Diváci se nenudili, sledovali kombinační útočný fotbal. Slavojáci si vypracovali hned několik příležitostí ke skórování, leč vždy kousek chyběl, hosté kontrovali svou fotbalovostí.

 

O první pořádný vzruch se postaral v 17. minutě domácí kapitán V. Beránek, když se dostal s míčem do těsné blízkosti brankáře, avšak plzeňští zadáci zvládli zažehnat nebezpečí a uklidili na roh i dorážku P. Svobody. Jasnou tutovku měl na hlavě M. Svoboda vzápětí po na krátko rozehraném rohu, ovšem sám na zadní tyči si s míčem neporadil. Kontr soupeře odvrátil v poslední chvíli vracející se Wagner čistým odebráním míče. Ve 20. minutě stálo při Trnkovi v bráně štěstí, když na centr nedosáhl a ten skončil přes další protihráče v zázemí.

 

Za chvíli si posílil sebedůvěru, když po rychlém protiútoku zlikvidoval skvělým zákrokem pokus Vylety. Ve 26. minutě mohli Slavojáci pohnout ukazatelem stavu, ovšem V. Beránek nepropasíroval míč v blízkosti tyče do sítě. První půlhodinu zakončil výstavní individuální akcí Wagner, jemuž ale chybělo štěstí, protože střela jen orazítkovala spojnici břevna s tyčí. A tak to byli hosté, kteří nevynechávali žádnou příležitost k rychlým a přesným kombinacím a po slalomu dnes výtečného Davida Brabce, jehož počínání domácí jen přihlíželi, šli do vedení.

Přímé kopy Kabelemu svědčí

Po přestávce nadprůměrná kvalita hry upadla. Domácí hráči byli očividně zaskočeni dosavadním průběhem a na jaře zatím nepoznanou nutností dohánět náskok soupeře. Byli netrpěliví, kupili chyby v rozehrávce, a hosté hrozili. V 51. minutě si Brabec opět navedl míč na osu hřiště, naštěstí pro domácí tentokrát bez gólového zakončení.

 

Slavojáci ale dokázali zvednout hlavu. Zavelel jim v 64. minutě Mravec  sebevědomým průnikem a po trestném kopu utěšenou ránou z dálky těsně nad břevno. Následoval ho Jakub Kabele, který si vychutnal přímý kop z oblouku velkého vápna a nekompromisní přízemní jedovkou k tyči nedal gólmanovi sebemenší šanci. Na druhé straně podržel domácí akcie těsně před koncem Trnka, jenž u tyče likvidoval brejk střídajícího Ungra.

Po Roudném i Doubravka

V dodatečných penaltách Slavoj prokázal, že se mu tato dovednost na jaře stále daří. Po Roudném překonal i Senco, když Trnka zlikvidoval hned tři pokusy a v šesté sérii rozhodl Mravec.

(autor: F. Lippl)

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Útočník J. Carda: „Zcela určitě jsme dnes odehráli zápas proti nejlepšímu soupeři v jarní části. Soupeř ukázal velkou individuální kvalitu. V první půli jsme přesto měli velké šance, ale nakonec dostali gól smolně po tečované střele. Naštěstí jsme dokázali srovnat po hezké střele z přímého kopu. Penalty znovu ovládl náš gólman, který nás pravidelně drží v každém zápase.“

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Bylo to o tom, jestli dáme druhý gól. Začátek měl soupeř lepší, vypracoval si dvě vyložené šance. Postupem času jsme se ale dostávali dobře do tempa, vyvrcholilo to gólem vstřeleným Brabcem. Pak jsme už byli lepší. Nicméně se nám nepodařilo dát druhý gól a soupeř po sporném trestném kopu srovnal. Měli jsme pak brejkové situace, které jsme bohužel nedotáhli. No a na penalty, jak je u nás zvykem, většinou nejsme úspěšní, ztratili jsme dva body. Záložník David Brabec, střelec gólu, podal velmi dobrý výkon a stejně tak Michal Vít.“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Dudák [-] , L. Mravec [-] , J. Carda [-] (90. J. Rozkošný [-] ) , J. Wagner [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , P. Svoboda [-] , J. Kabele [-] , M. Svoboda [-] , F. Persán [-] (70. V. Jakeš [-] )

SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - F. Kuťák [-] , P. Vyleta [-] (82. M. Ungr [-] ) , M. Vít [-] , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , P. Petrželka [-] (66. M. Trojanec [-] ) , D. Brabec [-] , P. Morávek [-] , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-]

ŽK: 41. P. Knakal , 64. D. Sýs , 84. P. Krejčí .
Hráči zápasu: M. Trnka - M. Vít , D. Brabec .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: Dobrý Jan - PETŘÍK Jan, FLIMMEL Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.