P. Vyleta 7.
D. Sýs 32.
P. Knakal 79. (p.)
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovicku se venku nedaří, z Doubravky odjíždí s prázdnou


Branky


7. P. Vyleta , 32. D. Sýs , 79. P. Knakal (p.)
0

Slabší jarní forma divizního lídra pokračuje, když prohrál s Doubravkou 3:0. O branky se postarali Vyleta, Sýs a Knakal. Domácí navíc ještě neproměnili jeden ze dvou pokutových kopů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly a neproměněná penalta

Souboj dvou týmů z horních příček Divize A sliboval atraktivní podívanou, což začala hned od prvních minut naplňovat především Doubravka. V 7. minutě poslala hostující obrana z malého vápna balón přímo útočníkovi Patriku Vyletovi, jenž využil jejího zaváhání a pohodlně otevřel skóre. Po pár minutách mohlo být pro Hořovicko ještě hůř. Aktivní Vyleta znovu získal balón po nedorozumění hostujícího brankáře s obranou a hořovický gólman Herco musel situaci řešit pouze za cenu faulu a žluté karty – penalta pro Doubravku! K exekuci se postavil sám Vyleta, Herco však skvěle vystihl směr střely a míč vytěsnil mimo tři tyče!

 

Hořovicko posléze převzalo iniciativu a snažilo se srovnat, ale vytvořené šance nedokázalo jako v případě Rampova pokusu proměnit. Doubravka nechávala hosty hrát, ti se však trápili a nedařilo se jim. Ve 32. minutě pak navíc nedosáhl Herco po rohovém kopu na míč a Daniel Sýs se mohl radovat z branky.

Tentokrát už proměněná penalta

Druhá půle se odvíjela podobně. Míč byl v podstatě celou dobu v moci Hořovicka, které zvýšilo svou aktivitu ve snaze s výsledkem ještě něco udělat. Jenže ve svých šancích pohořeli jak Hájek, tak znovu Rampa, jenž z malého vápna těsně minul Bouzkovu klec. V 79. minutě pak potvrdil tři body pro domácí Petr Knakal, když proměnil nařízený pokutový kop po špatném výhozu Herca a faulu hostujícího obránce.

Foto: Facebook FKHořovicko



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Z mého pohledu jsme vyhráli zaslouženě. Splnili jsme taktický záměr, s kterým jsme do utkání šli. Jsem jednoznačně spokojen, porazili jsme velmi silné vedoucí mužstvo. Je to úspěch. Vyleta s Novákem podali výborný výkon. Celé mužstvo ale zahrálo skvěle kolektivně.“

SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: „Bohužel jsou naše výkony jako den a noc. Začínáme trochu hazardovat. Ze třech venkovních zápasů máme skóre 0:7. Musíme se teď semknout, čekají nás dva těžké zápasy, kdy k nám jedou Vary a pak cestujeme do Krumlova. Jaro nás nezastihlo v dobré formě, smutné je, že si většinu těch gólů dáváme vlastně sami, není to tím, že by nás soupeř přehrával. Našimi chybami se dostáváme pod tlak. Musíme se z toho vyhrabat a zvednout hlavu. Věřím, že teď Vary porazíme.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - P. Krejčí [-] , F. Kuťák [-] , P. Vyleta [-] (86. M. Trojanec [-] ) , M. Vít [-] , P. Knakal [-] , D. Novák [-] , P. Petrželka [-] (78. P. Švec [-] ) , D. Brabec [-] , P. Morávek [-] , D. Sýs [-] (86. T. Navrátil [-] )

SK Hořovice
M. Herco [-] - O. Vrabec [-] , J. Mojdl [-] , D. Hájek [-] (56. T. Srp [-] ) , L. Kaufman [-] , J. Štěpnička [-] (46. V. Zítek [-] ) , M. Nademlejnský [-] (78. I. Zítka [-] ) , J. Vaníček [-] , A. Rampa [-] , J. Petržílka [-] , J. Šmíd [-]

ŽK: 61. P. Morávek , 77. P. Petrželka - 24. M. Herco , 35. O. Vrabec , 75. J. Vaníček , 78. J. Šmíd .
Hráči zápasu: P. Vyleta , D. Novák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Flimmel Milan - TRSKA Adam, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.