2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Malšané překvapili a porazili Hořovicko


Branky


56. M. Ujec , 75. J. Píša
0

Za slunného počasí se hrál vyrovnaný zápas, který rozhodly dvě hrubé chyby hostujícího celku ve druhém poločase. Z nich dokázali roudenští vytěžit dva góly a berou tak velmi důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně akcí, málo gólů

Po druhém Motorletu přivítali roudenští na E.On Stadionu vedoucí tým Hořovicko. Rozdílného postavení v tabulce se však domácí tým nezalekl a začal aktivně. Po dlouhém autu R. Otepky a prodloužení Turka se do zakončení dral Ujec, nebyl ale úspěšný. V 9. minutě zahrozilo poprvé také Hořovicko. Mojdl vysunul nákopem Hájka, jeho střelu ztečovala obrana Malšanů na roh, který si následně také pracně odbránila. Roudenští napadali rozehrávku hořovických a nenechali je v klidu kombinovat, což přinášelo ovoce.

 

Ve 14. minutě domácí povedeně přenesli hru dopředu, jenže Růžičkův pokus postrádal dostatečnou razanci a hostující gólman Herco bez potíží balón chytil. Ve 20. minutě se znovu ukázali hosté. Po faulu na Hájka rozhodčí signalizoval výhodu, na centr Nademlejnského jen těsně nedosáhl Bežó. Za další dvě minuty se R. Otepkovi nepovedla standardní situace a Hořovicko šlo do rychlého brejku, Hájek ale neuspěl. Po Mojdlově pasu se střelou prezentoval také Štěpnička, ani ta ale nemohla posilu z Dynama v domácí bráně, Kamila Hajduška, vyděsit.

 

Ve 29. minutě diváci viděli největší příležitost prvního poločasu. Do tutovky se dostal Jasanský, jenže si vylámal zuby na Hercovi, který úžasně zasáhl také při Jasanského dorážce. O dvě minuty později povedeně vymotal Vogl dva obránce, ale hořovického brankáře už překonat nedokázal. Ve 39. minutě hezky zakombinovali Jasanský s Píšou, O. Otepka centrem do vápna však nikoho neoslovil.

 

Hořovicko hrozilo především díky nebezpečným krajním hráčům, Bežó s Vrabcem na pravé straně často trápili defenzivu Malšanů, jenže favoritům nefungovala předfinální a finální fáze. Ve 42. minutě získal míč O. Otepka a vybídl ke střele Píšu, jeho pokus ale skončil hodně mimo. V samém závěru prvního dějství využili hosté nedorozumění Roudného, Rampa hezky našel Hájka, jenže ten se dostal až moc z úhlu. 

Ujec využil Hercovy hrubky

Druhý poločas začal rohovým kopem hostů, při kterém chyboval Hajdušek a mohl být rád, že nikdo jeho zaváhání nevyužil. Za pár okamžiků vyprodukoval nebezpečný centr krajní obránce Kössl, balón stihl včas odvrátit Bežó. Roudné si postupem času vytvořilo převahu, drželo balón, hostující obrana ale fungovala stoprocentně. V 56. minutě to však neplatilo. Píša špatně odcentroval, jenže Herco si vybral slabší chvilku, od tyče se míč odrazil přesně k Milanu Ujecovi a posila z Dynama nezaváhala – 1:0 pro Roudné. Hořovicko mělo i nadále problémy s přesnou přihrávkou při přechodu do útoku, což se domácím příznivcům zamlouvalo.

 

V 63. minutě se dostali hosté na dostřel Hajduškovi, ránu Mojdla ale smolně zblokoval jeho spoluhráč přesně pro gólmana Roudného. S přibývajícími minutami přepnuli hosté na vyšší obrátky, do velké šance se ale ne a ne dostat. A když už to v 70. minutě vypadalo nadějně, rozhodčí nenechal sporně Hájkovi výhodu a odpískal přímý kop pro hořovické. Z něj střílel Nademlejnský nebezpečně k tyči, Hajdušek jeho pokus s vypětím všech sil vyškrábl mimo.

 

V 74. minutě hezky po straně proklouzl střídající Vávra a nahrál O. Otepkovi, jeho rána šla jen těsně mimo! Hned o minutu později podnikli roudenští rychlý brejk a Jakub Píša od poloviny hřiště běžel sám na Herca. Toho šťastně překonal a silou vůle dotlačil míč až za brankovou čáru, hosté vykopávali příliš pozdě. Pojišťovací gól pomohl domácím zklidnit hru. Třetí gól mohl přidat v 82. minutě Jasanský, hostujícího gólmana ale přehazoval neúspěšně.

 

Hořovicko se nechtělo vzdát a v 84. minutě bylo blízko snížení. Aktivní Vrabec proběhl na pravé straně hřiště a poslal míč pod sebe na Mojdla, jeho střela byla zblokována na roh. Z něj se následně dostal k hlavičce Vaníček, míč však prolétl těsně vedle. V 87. minutě ještě z těžké pozice střílel nepřesně střídající Zítka. Překvapivé, avšak zasloužené tři body tak zůstaly v Roudném.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „Jsme rádi za tři body a skalp lídra soutěže. Musím ale konstatovat, že jsme vyhráli zaslouženě. Jsem rád, že jsme navázali na výkon z minulého zápasu, ze kterého jsme sice odešli poražení. Dnes jsme vzadu hráli nulu, kluci se snažili hrát bez chyb, což se jim podařilo. Přiklonilo se k nám dnes také štěstí při brankových situacích. Celý tým zaslouží uznání, ale pomohl nám hodně Milan Ujec v útoku. Výborný zápas odehrál samozřejmě také Ruda Otepka, který byl motorem celé záložní řady.“

SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: „Prohráli jsme, první gól, co jsme dostali, byl až trošku směšný. Druhý zas po naší velké taktické chybě. Máme skoro po náskoku, trápíme se, musíme se z toho sami dostat. Bez bojovnosti se vyhrávat nedá. Jsme zklamaní, ale dnes jsme si nezasloužili ani bod. Trochu jsme pod menší dekou, i herní. Nedaří se nám tak jako na podzim. Musíme náš další domácí zápas vyhrát.“



Sestavy


TJ Malše Roudné
K. Hajdušek [-] - P. Turek [-] , M. Jasanský [-] , M. Ujec [-] , D. Růžička [-] (54. L. Vávra [-] ) , T. Lonsmín [-] , O. Otepka [-] , R. Otepka [-] , P. Kössl [-] (75. M. Průcha [-] ) , J. Vogl [-] , J. Píša [-] (87. F. Král [-] )

SK Hořovice
M. Herco [-] - O. Vrabec [-] , J. Mojdl [-] , D. Hájek [-] (80. I. Zítka [-] ) , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] , J. Štěpnička [-] (65. V. Zítek [-] ) , M. Nademlejnský [-] (89. T. Srp [-] ) , J. Vaníček [-] , A. Rampa [-] , J. Šmíd [-]

ŽK: 20. J. Vogl , 83. L. Vávra - 33. J. Štěpnička , 83. J. Bežó .
Hráči zápasu: M. Ujec , R. Otepka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DUDA Miroslav - SZIKSZAY Ladislav, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.