0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 10:15

17.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavojáci podruhé v sezóně zdolali Plzeň


Branky


30. J. Carda , 76. V. Novák , 85. J. Carda
0

Divizní výhru, která se hodně počítá, přivezli dnes po obědě fotbalisté divizního Slavoje ze hřiště plzeňského Petřína. K podzimnímu zářezu tak přidali plný bodový zisk také od svých hostitelů. Výsledek hovoří jasně, ale tak jednoduché to nebylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynucené střídání

Českokrumlovský tým povzbuzený týden starou výhrou nad Milevskem vstoupil do zápasu velmi aktivně a přitlačil bázlivého protivníka na jeho polovinu. Bohužel k aktivitě se na hostující kopačky vkrádala postupem času nepřesnost a následné zbytečné ztráty míčů. Navíc již ve 25. minutě trenéři Svoboda a Peťule museli nuceně přeházet své řady, protože z hřiště se odbelhal za pomoci spoluhráčů Mravec s velmi bolestivě nakopnutým bokem. Kroupa se tak stáhl na levého beka a Wagner do zálohy, když místo v útoku přepustil střídajícímu Cardovi.

  

Shodou okolností to však byl právě tento vytáhlý forvard, který gólově rozhodl zápas. Ještě se na hrbolatém place ani pořádně nerozkoukal a už se obsadil do hlavní role. To nejdříve domácí v tísni odkopávali míč s pomocí líznuté tyče na roh a po něm se přes několik hráčů dostal od Dudáka k Jiřímu Cardovi a ten ve 30. minutě neváhal - 0:1.

Cardův druhý zásah

Po změně stran domácí zatlačili slavojáky před Trnkovu bránu a zdálo se, že bude jen otázkou času, kdy jejich pasivitu potrestají vyrovnávacím gólem. Českokrumlovští příliš zalezli, míče nepodrželi a nákopy se jim vracely zpět. Přes množství standardek si domácí žádné gólovky nevypracovali.

 

Čtvrt hodiny před koncem nepříliš pohledné druhé půle se na to již nemohl dívat Václav Novák, natáhl z 24 metrů a tečovanou ránu natlačil po zemi k levé tyči domácího brankáře - 0:2. Poslední slovo pak patřilo Jiřímu Cardovi. Ten korunoval nejhezčí akci zápasu režírovanou Klivandou, jenž dostal balón do volného prostoru, zkušeně ho podržel a vybídl pod sebou střelce zápasu k definitivě gólového zápisu - 0:3.

(autor: František Lippl)



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: „V první půli jsme hráli fakt špatně. Hosté dali gól z nějakého závaru, ale také neměli moc šancí. Druhý poločas jsme se trochu zlepšili. Ale nevystřelili jsme na bránu. Když nevystřelíte na bránu, tak těžko dáte gól. Ve druhém poločase jsme sice měli osm deset standardek, ale nezakončili jsme ani jednou. I tak dobře zahráli Šulc a Lisý.“




Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - M. Hejnal [-] (78. J. Ječmen [-] ) , V. Světlík [-] (58. P. Škarda [-] ) , L. Zoubek [-] , J. Šulc [-] - M. Fillinger [-] , V. Lisý [-] , P. Papáček [-] (78. O. Černý [-] ) , M. Vohrna [-] (46. P. Štych [-] ) - J. Peterka [-] , J. Hartl [-] (78. L. Chocholatý [-] ) -

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Dudák [-] , M. Svoboda [-] , L. Mravec [-] (25. J. Carda [-] ) , J. Kabele [-] - V. Beránek [-] (87. J. Rozkošný [-] ) , M. Kroupa [-] , V. Novák [-] , F. Persán [-] (78. J. Grznárik [-] ) - J. Wagner [-] (88. J. Peťule [-] ) , M. Klivanda [-]

ŽK: 8. P. Papáček , 30. T. Pfleger , 34. M. Fillinger , 37. J. Hartl , 83. P. Štych - 20. J. Wagner , 37. J. Kabele .
Hráči zápasu: V. Lisý , J. Šulc - J. Carda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hádek Jaroslav - BRDA Jan, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.