2:1
(1:0)
66. J. Hartl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzeňské derby rozhodl v závěru Trojanec


Branky


0

Utkání mezi Doubravkou a Petřínem nabídlo to, co od něj všichni diváci pravděpodobně očekávali. Vyrovnaný a intenzivní zápas, který rozhodovaly drobnosti. Když už to na konci utkání vypadalo na dělbu bodů, přihlásil se o slovo Trojanec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

Plzeňské derby přineslo hned od prvních minut zábavnou podívanou a strhující tempo. Otěže zápasu drželi hráči Doubravky, ale ne a ne se dostat k nějaké kloudné šanci na skórování. Naopak petřínští příležitosti k otevření skóre měli, Bouzek v brance Doubravky byl však proti. Nejprve vychytal Vohrnu, který se dostal k odraženému balónu a střelou z pěti metrů nechal vyniknout strážce domácí svatyně. Následně se do samostatného úniku dostal Peterka, dokonce povedeně vystřelil, ale Bouzek byl k nepřekonání.

 

A když už se hosté radovali ze vstřeleného gólu po standardce, radost jim zkazil zdvižený praporek čárového sudího. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu se 150 diváků dočkalo první branky. Po hezké akci Sýse a Patrika Vylety se druhý jmenovaný zapsal do střelecké listiny a otevřel skóre zápasu.

Trojanec hrdinou

Druhý poločas byl snad ještě vyhrocenější než ten první. V 66. minutě se Petřín mohl radovat z vyrovnání, chybu domácích využil Jiří Hartl a Bouzek lovil míč ze sítě. Poslední dvacetiminutovka dlouho nic nenabízela, až to vypadalo, že se oba týmy spokojily se ziskem jednoho bodu z derby. Až přišla 90. minuta. Střídající Matěj Trojanec se ve skrumáži po standardní situaci zorientoval nejlépe a rozjásal nejen své spoluhráče.

 

Doubravka tak slaví šťastné vítězství v plzeňském derby a vyhoupla se nad Rokycany. Petřín se naopak díky vítězství Krumlova propadl o místo níž a na jaře ho tak čeká tvrdý boj o záchranu. V následujícím kole ho čeká právě vzájemný zápas se Slavojem.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „V prvním poločase jsme sice asi měli více ze hry, ale vyložené příležitosti měli hosté, při nich nás podržel brankář Bouzek. Druhý poločas byl ještě hektičtější než ten první a soupeř po naší chybě vyrovnal. Minutu před koncem jsme rozhodli po standardní situaci. Spíš takové šťastné vítězství. Vyzdvihl bych Bouzka a Brabce s Novákem.“

SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: „Nemáme nic. Po našem vyrovnání byli v podstatě všichni spokojeni s remízou, my jsme možná chtěli vítězství víc. Chtěli jsme alespoň ten bodík a nemáme nic, teď nás doma čeká Krumlov. V sobotu tedy musíme vyhrát. Peterka byl náš nejlepší hráč. Nadstandardně zahráli také oba stopeři Světlík a Zoubek.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - J. Chvojka [-] , P. Krejčí [-] , D. Novák [-] , M. Vít [-] - T. Navrátil [-] (46. M. Trojanec [-] ) , P. Morávek [-] , D. Brabec [-] , F. Soukup [-] , D. Sýs [-] - P. Vyleta [-]

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - J. Šulc [-] , O. Černý [-] (77. M. Hejnal [-] ) , L. Zoubek [-] , V. Světlík [-] - M. Vohrna [-] , P. Bednář [-] (8. P. Štych [-] ) , V. Lisý [-] , M. Fillinger [-] (64. P. Papáček [-] ) - J. Hartl [-] (82. P. Škarda [-] ) , J. Peterka [-] (88. P. Macht [-] )

ŽK: 24. D. Sýs , 58. M. Trojanec , 79. F. Soukup - 27. J. Peterka , 69. J. Hartl , 90. P. Štych .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kubec Václav - Cihlář František, Kastl Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.