2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odveta Hořovicku vyšla


Branky


0

V prvním kole Divize A porazili klatovští fotbalisté svého soupeře 2:0. Od té doby Hořovicko prohrálo pouze jednou, jinak sbíralo jednu výhru za druhou. A dnes se mu povedla odplata za podzimní porážku, západočeský tým odjel z Hořovic s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita byla rozdílovým faktorem

Ač to vypadá, že si jdou hořovičtí za jasným postupem do ČFL, Klatovy nepatří mezi jejich oblíbené soky. Jak se sám kapitán Kaufman vyjádřil, už si ani nepamatuje, kdy je naposledy porazili. O motivaci tak v kabině středočeského celku nebyla nouze. Začátek utkání však nepřipomínal, že se střetly dva atraktivně hrající týmy. Na vině byl i horší terén, na kterém se těžko tvořilo.

 

První dvacetiminutovka patřila přeci jen Hořovicku, které mělo územní převahu a využívalo respektu ze strany Klatov. Jenže předfinální fáze se lídrovi Divize A nedařila a šance nepřicházely. Pomohla tak až standardní situace z 31. minuty. Brankář Rojík minul centrovaný míč, domácí zabojovali a Daniel Hájek dorážel do prázdné brány. Ve zbytku prvního poločasu měli dvě velké šance k vyrovnání fotbalisté ze Šumavy. Po ztrátě hořovických přešli hosté do protiútoku, pěkně zakombinovali na pravé straně a Kotrba zamířil nepřesně. Těsně před pauzou vybojoval míč aktivní Kadlec a předložil ho Řískému, jenže jeho pokus skončil nad bránou střeženou Hercem.

Nademlejnský pojistil

Druhý poločas nabídl o poznání vyrovnanější partii, Klatovy svou hru zlepšily a byly Hořovicku rovnocenným soupeřem. Žádné velké příležitosti ale nepřicházely, bojovalo se především ve středu hřiště. V 66. minutě se do ojedinělé šance propracovali krásnou kombinací domácí čutálisté a Martinovi Nademlejnskému nezbývalo nic jiného, než skórovat. Zbylých 25 minut patřilo znovu Klatovům, domácí se zatáhli a hlídali vytvořený náskok. Atraktivní duel už žádnou větší šanci nepřinesl, a tak se Hořovicko s Klatovy rozešlo znovu výsledkem 2:0, tentokrát však odešlo jako vítěz.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: „První zápas je vždycky ošidný. Jde o to se přeorientovat z přípravy zpět na zápasy o body. Přijel k nám soupeř, který není moc oblíbený, nepamatuji si, kdy jsme ho naposled porazili. Terén na našem hřišti navíc nahrával tomu, že se nebude jednat o žádný ligový fotbal. Klatovy jsou navíc bojovným týmem. Jsme rádi, že jsme vyhráli za tři body, ceníme si jich. Klatovy rozhodně nejsou jednoduchý soupeř. Vyzdvihl bych asi Milana Herca, který nám pomohl nejen při šancích Klatov, ale také při standardních situacích a dlouhých nákopech.“

SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Musím v první řadě pochválit všechny kluky včetně náhradníků, k zápasu přistoupili parádně a plnili všechny pokyny trenéra. Myslím, že jsme domácí zaskočili, a od dvacáté minuty byli více než vyrovnaným soupeřem. Bohužel Hořovicko dalo ze třech šancí dvě branky a my ze čtyř tutovek neproměnili ani jednu. Je ještě brzy hodnotit, ale myslím si, že si Hořovicko dokráčí pro první místo v soutěži. Přeji jim hodně štěstí.“



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Petržílka [-] , J. Vaníček [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] (89. J. Šmíd [-] ) - O. Vrabec [-] (90. T. Srp [-] ) , J. Mojdl [-] , A. Rampa [-] , M. Nademlejnský [-] (79. I. Zítka [-] ) , J. Štěpnička [-] (82. T. Březina [-] ) - D. Hájek [-] (60. V. Zítek [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - D. Chirinciuc [-] (67. L. Krásný [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , P. Rybák [-] - D. Žáček [-] , I. Vojtko [-] (75. D. Dolanský [-] ) , P. Kotrba [-] (64. D. Pavlovič [-] ) , M. Lukeš [-] - D. Říský [-] , O. Kadlec [-] (83. P. Harmady [-] )

ŽK: 49. J. Bežó - 79. O. Kadlec .
Hráči zápasu: M. Herco .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Duchoň Ivo - Štefan Michal, Žáková Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.